30 / 04 / 2024

Cherif Fouzia Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Cherif Fouzia Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Anouar Boujemaa tarafından kuruldu.



Cherif Fouzia Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Anouar Boujemaa tarafından kuruldu.

Cherif Fouzia Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. c. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. d. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. e. Yürürlükteki mevzuata uygun olmak kaydı ile her türlü ürünün ithalatını ihracatını yapmak.
 


Geri Dön