30 / 04 / 2024

Akçam Gayrimenkul İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Akçam Gayrimenkul İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuncay Güney ve İsmail Güney ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Akçam Gayrimenkul İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Güney ve İsmail Güney ortaklığında kuruldu.

Akçam Gayrimenkul İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; INSAAT 1- Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, isletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, katirtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. 2- Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve ......anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön