02 / 05 / 2024

Christina Aguilera, sevgilisini malikanede yaşatıyor!

Christina Aguilera, sevgilisini malikanede yaşatıyor!

Christina Aguilera, prodüktör asistanlığı yapan yeni sevgilisi Matthew Rutler'ın tüm hayatını baştan aşağı değiştirdi. Eskiden arkadaşlarıyla eskimiş bir evi paylaşan Rutler, şimdi sevgilisinin kendisine verdiği 13.5 milyon dolarlık bir malikanede yaşıyor



Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından biri olan Christina Aguilera, yeni sevgilisi Matthew Rutler için kesenin ağzını açtı. Aguilera, prodüktör asistanlığı yapan ve cüzi bir gelirle hayatını sürdüren sevgilisi için milyon dolarlar harcamaktan geri kalmıyor.

KOCASINA DA AYNISI YAPTI
Daha önce aynı şeyleri boşandığı eşi Jordan Bratman için de yapan Aguilera'nın arkadaşları, güzel şarkıcının büyük bir hayal kırıklığı yaşamasından endişe ettiklerini söylüyor.

CHRISTINA ETKİSİ

SEVGİLİSİNE LÜKS ARABA ALDI
Daha önce eskimiş bir kamyonet kullanan Rutler'a Aguilera lüks bir spor araba aldı. Rutler şimdi Mustang GT'si ile gününü gün ediyor.

MALİKANEDE YAşžIYOR
Eskiden arkadaşlarıyla eskimiş bir evi paylaşan Rutler, şimdi sevgilisinin kendisine verdiği 13.5 milyon dolarlık bir malikanede yaşıyor.

EĞLENCELİ HAYAT
Eskiden ucuz bira satılan pub'lardan çıkmayan Rutler şimdi Los Angeles'ın en havalı gece kulüplerinin müdavimleri arasında...
Sabah


Geri Dön