28 / 04 / 2024

Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki tesisler yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

 Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki tesisler yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Sarıkamış'ta bulunan kayak merkezindeki tesislerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı Cıbıltepe'deki bir otelin genel müdürü Bülent Okay, kayak merkezinde bulunan 3 otelin de hafta sonu dolayısıyla hareketli olduğunu belirtti.




Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.


Pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler, sarıçam ormanları arasında hafta sonu kayak, snowboard ve kızak yapmanın keyfini doyasıya yaşadı.


Cıbıltepe'deki bir otelin genel müdürü Bülent Okay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezinde bulunan 3 otelin de hafta sonu dolayısıyla hareketli olduğunu belirtti.


Okay, yaklaşan yarıyıl tatili dolayısıyla rezervasyonların da alındığını ve 3 otelde de doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını söyledi.


Sezon başında yağan karla, pistlerde kayak imkanı sunduklarını belirten Okay, "Şu anda mevcut 9 pistten 4'ünde kayak yapılabiliyor. Tabii kar az olduğundan pistlerde açılmalar meydana geliyor. Ancak konuklarımızın rahat kayak yapması için orman içinden kar taşımak suretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bolca kar yağar ve sezonu nisana kadar uzatırız" dedi.


AA


Geri Dön