04 / 05 / 2024

Çiçek İnşaat'tan Çiçek gibi plaza!

Çiçek İnşaat'tan Çiçek gibi plaza!

Tüfek Inşaat'tan gibi plaza Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkmdalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor.



2015'te bitirilmesi planlanan Çiçek Plaza, Yeni Kent Merkezi'ndeki iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı 


Tüfek Inşaat'tan gibi plaza Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkmdalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor. İş dünyasının yeni yatırım merkezi Bornova ve Bayraklı arasında konumlanan Çiçek Plaza, Çiçek İnşaat'ın özgiin bakış açısı ile günümüzün iş merkezi anlayışına farklılık getiriyor. 


Ferahlığı ön planda tutan, sosyal olanakları ile cezbeden, uygun fiyatları ile ulaşılabilir ofisler yaratıyor. 

İş hayatına 1970'li yılların başında gayrimenkul alım satım işiyle başlayan Çiçek Kardeşler İnşaat, 1987 yılında sektördeki birikim ve tecrübeleriyle inşaat sektöründe kaliteli ve güvenli yapılar inşa eüniş ve yirmiden fazla projede başarıyla tamamladı. 


Yönetim kadrosunu Ali Çiçek, Mustafa Çiçek ve Kazım Çiçek'in oluşturduğu Çiçek Kardeşler İnşaat, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinen kaliteli, özgün projeleriyle şehrin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Proje teslim öncesi ve sonrası hizmet anlayışından ödün vermeden bugünlere gelen Çiçek Kardeşler İnşaat'ın devam eden projeleri arasında Gaziemir'de konumlanan Çiçek Park, Basınsitesi'nde bulunan Çiçek Evler de yer alıyor. Aktif olarak devam eden iş merkezi projesi Çiçek Plaza ise, yükselen değer Bornova'da iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı. 


MERKEZDE YER ALIYOR 


Sadece yüksek standartları ile değil konumuyla da ayrıcalıklı bir proje haline gelen Çiçek Plaza, iş dünyasının tam merkezinde yerini alıyor. 

Bir iş merkezinden beklenen tüm detayların düşünüldüğü projede, dekorasyonu tamamlanmış, net metrekarelerde anahtar teslim ofisler sahiplerini bulacak. 42 m2'den 1800 m2'ye kadar büyiitebilen ofisleri ile Çiçek Plaza'da çok fazla seçenek bulunuyor. Hem bir yaürım fırsatı hem de prestijli bir iş merkezi olma özelliğini taşıyan Çiçek Plaza için temeller atılmaya başladı. 


Sabah Egeli


Geri Dön