18 / 05 / 2024

Çiçek İnşaat çiçek plaza

Çiçek İnşaat çiçek plaza

Tüfek Inşaat'tan gibi plaza Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkmdalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çakır ve Sedat Çakır ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ensar Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyetlerindeki artış sektörü zorluyor: Yeni inşaatlar için yükselişler durdurulmalı!

İnşaat maliyetlerinde artış durmuyor. Sektöre göre inşaat maliyetlerindeki gerçek artış yüzde 250'ler seviyesinde. Firmalar önlerini görebilmek ve yeni inşaatlara başlamak için maliyet artışlarının durdurulmasını istiyor.

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Furkan Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Çiçek İnşaat çiçek plaza Haberi

Çiçek İnşaat çiçek plaza

2015'te bitirilmesi planlanan Çiçek Plaza, Yeni Kent Merkezi'ndeki iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı 


Tüfek Inşaat'tan gibi plaza Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkmdalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor. İş dünyasının yeni yatırım merkezi Bornova ve Bayraklı arasında konumlanan Çiçek Plaza, Çiçek İnşaat'ın özgiin bakış açısı ile günümüzün iş merkezi anlayışına farklılık getiriyor. 


Ferahlığı ön planda tutan, sosyal olanakları ile cezbeden, uygun fiyatları ile ulaşılabilir ofisler yaratıyor. 

İş hayatına 1970'li yılların başında gayrimenkul alım satım işiyle başlayan Çiçek Kardeşler İnşaat, 1987 yılında sektördeki birikim ve tecrübeleriyle inşaat sektöründe kaliteli ve güvenli yapılar inşa eüniş ve yirmiden fazla projede başarıyla tamamladı. 


Yönetim kadrosunu Ali Çiçek, Mustafa Çiçek ve Kazım Çiçek'in oluşturduğu...