07 / 05 / 2024

Çiçek sepetinden bomba indirim! Everpad Dc-M700 tablet fırsatını kaçırmayın... İşte 22 Aralık fiyat listesi

Çiçek sepetinden bomba indirim! Everpad Dc-M700 tablet fırsatını kaçırmayın... İşte 22 Aralık fiyat listesi

Yaşadığımız teknoloji çağı insanları farklı iletişim araçlarına yönlendriyor. Tablet de bu araçlardan biri. Çiçeksepeti'nin yüzde 19 avantajla sunduğu Everpad Dc-M700 1.3Ghz tablet. Peki Everpad Dc-M700 1.3Ghz tablet PC'ler ne kadar? İşte detaylar...



Çiçeksepeti aracıulığı ile yeni yıl kampanyaları arasında ''Everpad Dc-M700 1.3Ghz''lık tablet PC'ler de yer alıyor. 2023'e girmeden yapılan kampanyalar, tam kullanıcılaırn bütçesine ve zevkine hitap eder cinsten. Tablet kullanıcıları için kaçırılmayacak fırsat bu haberde.


 
Everest'in hafızalarınızdan çıkmayacak cihazı everpad DC-M700, Quad Core MTK8321 ARM-A7 işlemcisi ile hız ve performansın TN HD 7" lik ekran büyüklüğünde geliyor. Dört çekirdek işlemcisi ile oyun ve uygulamalarda ki gücü kullanıcısını hayran bırakacak olan Everpad DC-M700; günlük hayatınızda takılma,donma gibi sinir bozucu hadiseleri yaşamadan geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bir cihazdır.  7" TN HD ekranı sayesinde filmlerinizi keyifle ve rahatlıkla seyredebilirsiniz. Kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiş olan Everpad oldukça kuvvetlidir.
Dört çekirdek MTK8321 Quad Core Cortex ARM-A7 İşlemcili Everpad tabletler size farklı bir vizyon katacak. DC-M700 ile  ofis işlerinizi ve sosyal medyayı zorlanmadan yürütebileceksiniz İsterseniz de keyifli oyunlar ile günün yorgunluğunu atın. Güçlü MTK8321 Quad Core işlemcisi ile iki kat performans sahibi yapar ve oyunlarınızı zorlanmadan oynayabilme imkanı sunar. Everpad işlemlerinizi yapabileceğiniz olağanüstü bir tablet PC'dir.

Çiçek sepetinden bomba indirim! Everpad Dc-M700 tablet fırsatını kaçırmayın... İşte 22 Aralık fiyat listesi

 Android 10.0 Go yeni nesil işletim sisteminin verdiği avantajla hakiki manada kullanıcı dostu ve Android 10.0 Go Edition sayesinde çok daha akıllı ve çok daha özelleştirme imkanı sunar. Everest everpad ile Android'in sizi götüreceği ve sınırları aştıracağı dünyasına varın. Peki Everpad Dc-M700 1.3Ghz tablet PC'ler ne kadar? 


 


Geri Dön