02 / 05 / 2024

Twitter Blue geri döndü! İşte 13 Aralık fiyat listesi...

Twitter Blue geri döndü! İşte 13 Aralık fiyat listesi...

Geçtiğimiz aylarda yaşanan aksaklıklar sebebiyle ertelenen Twitter Blue özelliği, pazartesi gününden itibaren tekrar kullanıcılara sunulacak. Peki bu özelliğin fiyatı ne kadar olacak? İşte Twitter Blue, 13 Aralık fiyat listesi...



Geçtiğimiz aylarda deneme sürümüyle gündeme gelen Twitter Blue, yaşanan problemlerin ardından ertelenmişti. Şirket, belirli ülkelerde Twitter Blue abonelik sistemini yeniden aktif ettiğini açıkladı. Fakat iOS kullanıcıları için bu özellik biraz daha daha pahalı olacak. İşte detaylar...

Twitter Blue, iOS kullanıcıları için daha pahalı olacak!

Kötü niyetli kişilerin Twitter Blue abonelerine verilen mavi tik sayesinde ünlüleri taklit ederek başka kullanıcıları dolandırdığı ortaya çıktı. Yaşanan skandalların ardında da Elon Musk, Twitter Blue özelliğini askıya aldıklarını duyurmuştu. Ama özellik bazı ülkelerde yeniden aktif edildi.

Twitter Blue abonelik fiyatı, web kullanıcıları için ayda 8 dolar olarak açıklandı. Fakat , iOS kullanıcıları için bu fiyatın 11 dolar olacağı duyuruldu.

Blue aboneliği nihayet devreye girdi. Konuyla ilgili olarak, “Twitter deneyimini bir üst seviyeye taşımanın yeni yollarını arıyoruz ve Twitter Blue sadece  bir başlangıç. Bu isteğe bağlı ve ücretli aylık abonelik, Twitter deneyiminizi özelleştirmenize imkan tanıyan seçkin özelliklere özel erişim sunuyor” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca yetkililer, Twitter Blue abonelerinin onay işareti başvurularını titizlikle inceleneceğini duyurdu. Twitter’da mavi tik sahibi olan kullanıcılar, profil fotoğrafı ve isim değiştirme işlemlerini moderasyon ekibinin onayından geçtikten sonra gerçekleştirebilecek. Şirket, profilde yapılacak değişiklikler onaylanana kadar kullanıcının mavi tik özelliğini aktif etmeyeceğini açıkladı. 


Geri Dön