04 / 05 / 2024

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da bulunan Çiftçi Towers't bulunan 437 taşınmaz icradan satışa çıktı. 4 milyar 289 milyon 645 bin TL fiyat biçilen dükkan ve daireler kısa sürede kapış kapış satıldı. İşte detaylar...



İlk icradan satış ihalesinin sona ereceği tarih ise 24 Ağustos Çarşamba günü olarak açıklandı.

1 Haziran - 24 Ağustos tarihleri arasında 173 gayrimenkulün satışı yapılacak. 25 Ağustos - 26 Eylül tarihleri arasında ise 246 dairenin satışı yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmayan gayrimenkul için ikinci icra ihalesi yapılacak. Bilindiği gibi icra ihaleleri muhammen bedelin yüzde 50'si üzerinden başlıyor. Bir başka ifade ile, örneğin 140 milyon TL'lik daire 75 milyon TL üzerinden satışa konuluyor. Tutar, açık artırma aşamasında yükselebiliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön