27 / 04 / 2024

Çiftçiler dikkat! 501,3 milyon TL'lik destek hesaplara yattı! Hemen kontrol edin! 

Çiftçiler dikkat! 501,3 milyon TL'lik destek hesaplara yattı! Hemen kontrol edin! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren tarımsal destek ödemeleri ile ilgili açıklamasını Twitter hesabı aracılığıyla gerçekleştirdi. 

Bakan Kirişci, konuyla ilgili açıklamasında "501 milyon 273 bin 85 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" ifadelerini kullanarak, hayırlı ve bereketli olmasını belirtti. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci paylaşımında destek ödemelerine ilişkin kalem kalem detayları da paylaştı.

Çiftçiler dikkat! 501,3 milyon TL lik destek hesaplara yattı! Hemen kontrol edin! 

Bakan Kirişci, tarımsal destek ödemeleriyle ilgili paylaşımında bir infografiğe de yer verdi. Yer alan infografiğe göre; Toprak Mahsulleri Ofisi alım prim desteği kapsamında 479 milyon 722 bin 258 Türk Lirası, sertifikalı tohum üretim desteği kapsamında 6 milyon 72 bin 970 Lirası, sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında 12 milyon 995 bin 607 Lirası ve uzman eller projesi desteği kapsamında 2 milyon 482 bin 250 Türk Lirası ödemenin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı ifade edildi.

Çiftçiler dikkat! 501,3 milyon TL lik destek hesaplara yattı! Hemen kontrol edin!  

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ekim ayının ilk günlerinde de tarımsal destek ödemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, konuyla ilgili açıklamasında, "91 milyon 433 bin 955 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" şeklinde konuştu. 

Bu kapsamda hesaplara yatırılan miktarlar; Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği  45 milyon 159 bin 238 TL, Bireysel Sulama Hibe Destekleri 35 milyon 795 bin 551 TL, Uzman Eller Proje Desteği 8 milyon 216 bin 616 TL, Malak Desteği  2 milyon 270 bin 550 TL olarak açıklandı. 

Motorine bir zam daha geldi! Hemen yeni fiyatlara bakın! Opet, PO, BP, Total, Shell 15 Ekim fiyat listesi

Milyonlarca öğrenciye müjde! Borçların faizleri silinecek takipler duracak

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli kampanyası peş peşe açıklandı! 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön