10 / 05 / 2024

Çiftçiler dikkat! Arazisini ekmeyene ya da ektirmeyene ceza gelecek

Çiftçiler dikkat! Arazisini ekmeyene ya da ektirmeyene ceza gelecek

Tarım Bakanlığı'nın izleyeceği yol haritasında, çiftçilere bazı yaptırımlar geliyor. Arazisini iki yıl üst üste ekmeyen çiftçinin arazisinin ekilmesi için Tarım Bakanlığı devreye girecek.



Çiftçiler Kırklareli ve Lüleburgaz bölgesinde arazi toplulaştırılması yapılmasına tepki gösterirken tepki çekecek bir başka uygulamanın da yolda olduğu ortaya çıktı. Tarım Bakanlığı tarafından izlenecek stratejiye göre çiftçi iki yıl üst üste ekmediği arazisini kiralamak zorunda kalacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön