01 / 05 / 2024

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında büyük şok! Hangi gübre kaç TL'den satılıyor? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında büyük şok! Hangi gübre kaç TL'den satılıyor? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hububat ekimi yaklaşırken, çiftçiler gübre fiyatlarındaki son durumu merakla araştırıyor. PEki gübre fiyatlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...




Hububat ekimi yaklaşırken, çiftçiler gübre fiyatlarındaki son durumu merakla araştırıyor. Türkiye genelinde ve Konya Ovası'nda ekim hazırlıkları yapan çiftçiler, sahte gübre kabusunun yanı sıra bir de fahiş fiyatlarla karşı karşıya kaldı. 

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında büyük şok! Hangi gübre kaç TL den satılıyor? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Merhaba Gazetesi'nden İbrahim Büyükeken'in haberine göre; Girdi maliyetlerinin artması yüzünden büyük sıkıntılar yaşayan çiftçilerin en büyük sorunu gübre fiyatları olyor. Gübre fiyatları son yıllarda sürekli bir artış gösteriyor. Tonu 18 bin liraya ulaşan DAP gübresini almakta güçlük çeken çiftçiler, devletten destek gelmesini bekliyor. 

Diğer taraftan ise gübre simsarları tarafından piyasaya sürülen sahte gübreler üreticileri büyük sorunlarla karşılaştırıyor. Çiftçiler ve ziraat odaları artan sahte gübre olayları nedeniyle denetimlerin artırılması talebinde bulunuyor. 

Peki güncel gübre fiyatları bugün kaç TL oldu? Hangi gübre kaç liradan satışa sunuluyor? İşte 3 Eylül 2022 gübre fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön