21 / 05 / 2024

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında büyük şok! Hangi gübre kaç TL'den satılıyor? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında büyük şok! Hangi gübre kaç TL'den satılıyor? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hububat ekimi yaklaşırken, çiftçiler gübre fiyatlarındaki son durumu merakla araştırıyor. PEki gübre fiyatlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...



Geçtiğimiz günlerde gübrede doğalgaz krizi de gündeme gelmişti. Bu kapsamda yüksek doğalgaz fiyatlarının Avrupa'daki gübre krizini derileştirdiğine dikat çekilirken, rekora ulaşan doğalgaz fiyatları sebebiyle sektörün önde gelen firmaları üretimi kısacaklarını açıklamıştı. Avrupa'da yaşanan bu durum, Türkye'deki gübre fiyatlarını da yakından ilgilendirirken, gübre fiyatlarına zam gelip gelemeyeceği merak edilir oldu.

GÜBRETAŞ GÜBRE FİYAT LİSTESİ 3 EYLÜL 2022 

Avrupa'da doğal gaz fiyatlarının yükselmesi, Türkiye'deki gübre fiyatlarını da yakından ilgilendiriyor. Firmalar, Türkiye'de gübre fiyatlarını ithal ettikleri ülkelerdeki maliyete göre değil, Avrupa ve ABD'deki fiyatları dikkate alarak çiftçiye satışını gerçekleştirdiği için Avrupa'da gübre fiyatlarının artması, Türkiye'de de fiyatların yukarı çekilmesi anlamını taşıyor. Örneğin Türkiye üre gübresini Asya ülkelerinden ithal ederken, üre gübresinin satış fiyatı ithal edilen ülkelerdeki fiyata göre değil Avrupa'da fiyatlara göre çiftçiye satıldığı gündeme gelmişti Peki bugün gübre fiyatlarında son duum ne? Hangi gübre kaç TL? 

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında büyük şok! Hangi gübre kaç TL den satılıyor? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

- Üre gübresi 5 kg: 165 TL
- Amonyum sülfat 5 kg: 120 TL
- 20.20.0+ZN 5 kg: 130 TL
- Dap gübresi 5 kg: 160 TL
- Potasyum sülfat 5 kg: 165 TL
- TSP 5 kg: 125 TL

Altında büyük deprem! Altın 1 ay sonra bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika tahmini!

TOKİ 81 il projelerinde son dakika müjdesi! Taksit tutarlarını duyan inanamadı! Hemen bu büyük müjdeye bakın!

Dolar önce 30 lira sonra 70 lira olacak! Üstelik ne zaman olacağı da belli! Dolar almadan önce bunu okuyun

Çaykur çay, süt ürünleri ,sebze ve meyveye A101'den dev indirim! Duyan markete koşacak! İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön