30 / 04 / 2024

Çiftçiler dikkat, süre doluyor!

Çiftçiler dikkat, süre doluyor!

Türkiye’de tarım faaliyeti yürüten ancak halen kayıt yaptırmayan çiftçiler için zaman daralıyor. Zira kayıt yaptırmayan tarım üreticisi desteklerden faydalanamayacak. Peki bu başvurular nasıl yapılacak?



Çiftçiler için getirilen Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) başvuru için son gün 31 aralık.2001 yılında uygulamaya konulan ÇKS’de başvuru yapmayanlar için bir uyarı daha geldi.

 Çiftçiler dikkat, süre doluyor!

Türkiye’deki tarım üreticilerinin arazileri ve bunlar üzerinde yaptıkları tarımsal faaliyetlerin kayıt altına alınıp, buna göre destek ödemelerinin yapıldığı ÇKS’ye halen başvurmayanlar için zaman git gide daralmaya başladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön