19 / 05 / 2024

Çiftçilere çifte müjde! Bakanlık el atıyor! Artık çiftçiler zarar etmeyecek! Hemen bu uygulamaya bakın!

Çiftçilere çifte müjde! Bakanlık el atıyor! Artık çiftçiler zarar etmeyecek! Hemen bu uygulamaya bakın!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bundan sonra üretime daha fazla önem vereceklerine dikkat çekti ve çiftçinin artık zarar etmeyeceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...



Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, kadının toplumdaki önemini vurgulayarak, "Bizler biraz aciz, biraz bakıma muhtaç, biraz yardıma muhtaç varlıklarız. Sizler olmazsanız bizim durum çok iyi değil. Sizlerin elinizin değdiği her şey ayrı bir bereket, ayrı bir verim, ayrı bir rahmet" şeklinde konuştu ve tarım ile ilgili de açıklama yaptı.

CNN Türk'te yer alan habere göre; Kovid-19 salgınının ve küresel krizin, tarımın önemini bir kez ortaya koyduğuna dikkat çeken Gizligider, üretime daha fazla önem vereceklerine vurgu yaptı, "Ekilmeyen tek bir metrekare alanımız olmasın istiyoruz. Bununla ilgili bir yasal düzenleme getireceğiz inşallah" diye konuştu. 

Çiftçilere çifte müjde! Bakanlık el atıyor! Artık çiftçiler zarar etmeyecek! Hemen bu uygulamaya bakın! 

Gizligider, herhangi bir nedenle boşalan alanlar için "Sana 2 yıl süre. Bu tarlayı ektin ektin, ekmedin ben devlet olarak bunu kiralıyorum. Bunun parasını da hesabına yatıracağım.' Bunu da son derece şeffaf, elektronik ortamda yapacağız. Önce buradan başlayacağız" şeklinde konuştu. 

"Sonra diyeceğiz ki, bir ürün ekerken dikkat etmemiz gereken işler var. En başta su. Toprağın özelliği, iklimin özelliği. Geldiğimiz noktada yaşadığımız sıkıntılara son vermek istiyoruz" açıklamasında bulunan Gizligider, bazı ürünler için destek verileceğine, ancak başka bir yol seçilirse buna teminat verilemeyeceğine vurgu yaptı. 

Gizligider, "Bu şekliyle hem ürün desenimizi planlayacağız hem de çiftçimizin Allah izin verirse bir daha zarar etmesi yönünde bir ihtimali ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı ve Bakanlık tarafından hayata geçirilecek yeni uygulamayı da anlattı.

Çiftçilere çifte müjde! Bakanlık el atıyor! Artık çiftçiler zarar etmeyecek! Hemen bu uygulamaya bakın! 

Bakanlık olarak yeni bir uygulama daha yaptıklarına dikkat çeken Gizligider, "Yeni bir uygulama olarak şu anda Konya'da bu yıl itibariyle uygulama yapıyoruz. 'Gelir Koruma Sigortası' dedik biz buna. Her şeye rağmen öngörülemeyen faklı şeyler olabilir" açıklamasında bulundu. Zirai faaliyetin dış etkenlere son derece açık olduğunun altını çizen Gizligider, "Eğer öyle bir faaliyet olursa gelir koruma sigortası devreye girecek, fark ödemesi girecek, Allah'ın izniyle çiftçimizin artık zarar etmesiyle ilgili bir problem Türkiye'de kalmayacak" ifadelerini kullandı ve açıklamasını tamamladı. 

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Markalı arsa sektörü gittikçe büyüyor! Arsa yatırımına talep artıyor!

Bugün Ziraat Bankası altın ve dolar fiyatları ne kadar oldu? 11 Kasım 2022 Ziraat Bankası canlı altın ve dolar fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön