16 / 05 / 2024

Çiftçilere müjde! Mazot gübre destek ödemesi il il hesaplara yattı! Hemen bakın! 

Çiftçilere müjde! Mazot gübre destek ödemesi il il hesaplara yattı! Hemen bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri Nisan ayına girilmesiyle birlikte merakla araştırılmaya başlandı. Peki mazot ve gübre desteği hangi şehirlerde hesaplara yatırıldı? 2023 Nisan mazot gübre desteği kaç TL oldu? 



“2022 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemelere İlişkin Karar” kapsamında; 2023 ürünü buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için dekar başına 75  lira tutarında mazot, 45 lira tutarında da gübre destek ödemesi yapılıyor.  Bu ürünler için, mazot gübre desteği de toplam 131 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Pamuk ve çeltik üretimi yapanlara ise 250 Türk Lirası mazot ve 21 TL gübre olmak üzere 271 Türk Lirası, nohut, kuru fasulye ve mercimek üretiminde dekar başına 75 Türk Lirası mazot ve 21 TL gübre desteği olmak üzere 96 Türk Lirası, patates ve soya üreticilerine dekara 125 Türk Lirası mazot ve 21 lira gübre olmak üzere 146 Türk Lirası, yağlık ayçiçeğinde dekara 88 Türk Lirası mazot ve 21 lira gübre desteği olmak üzere toplam 109 Türk Lirası destek ödemesi hesaplara yatırılıyor. 

Çiftçilere müjde! Mazot gübre destek ödemesi il il hesaplara yattı! Hemen bakın! 

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ SORGULAMA NİSAN 2023 

Milyonlarca çiftçi, mazot ve gübre destek ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını merakla araştırıyor. Çiftçiler, internet üzerinden, mazot gübre desteklerini http://www.turkiye.gov.tr. sitesine girerek sorgulayabiliyor. 

Siteye giriş yapan çiftçilerin, arama bölümünde 'Mazot ve gübre desteği'ni aratması ve bu şekilde sorgulama kısmından giriş yapması gerekiyor. 

Mart 2023 enflasyon rakamları açıklandı! İşte TEFE TÜFE Mart 2023 rakamları!

Dolar 6 TL birden yükselecek! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Altın fiyatları son dakika: Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar? 3 Nisan 2023 altın fiyatları


Geri Dön