30 / 06 / 2024

Çiftçileri bayram ettirecek tarih açıklandı! Mutlu haberi bakan Kirişçi verdi 

Çiftçileri bayram ettirecek tarih açıklandı! Mutlu haberi bakan Kirişçi verdi 

Kahramanmaraş depreminin akabinden ilgili bakanlıkların ard arda yaptığı açıklamalar vatandaşın gündemine düştü. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Yapılan açıklama bağlamında kredi borçlarının 31 Aralık 2023 tarihine kadar ertelenmesine karar verildi. açıklamasını yaptı.



Çiftçi, tarım faaliyetleriyle uğraşan, toprak işleyen, bitki yetiştiren ve hayvan besleyen kişilere verilen genel bir addır. Çiftçiler, genellikle kendi arazilerinde veya kiralamış oldukları arazilerde üretim yaparlar ve ürünlerini piyasaya satarlar. Ayrıca hayvancılık faaliyetleri de yürütebilirler ve süt, et, yumurta gibi ürünler üretebilirler. Çiftçilik, tarım sektörünün en temel bileşenidir ve dünya genelinde önemli bir meslektir.

Çiftçileri bayram ettirecek tarih açıklandı! Mutlu haberi bakan Kirişçi verdi 
Türkiye dört bir yandan depemler yaşarken  zelzele için alınan önlemler de bu bağlamda sürat kazandı. Kahramanmaraş zelzelesi akabinden birçok can kaybı olurken bakanlıklar da harekete geçti. Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığı ile yapılan açıklama bağlamında borçlar için alınan yeni kararlar açıklandı. Bakan Kirişçi tüm detayları açıkladı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön