29 / 04 / 2024

Çiftçilerin beklediği müjde sonunda geldi! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Çiftçilerin beklediği müjde sonunda geldi! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi. İşte detaylar...



MAZOT GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Milyonlarca çiftçi tarafından merakla beklenen mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili  detaylar henüz belli olmadı. Konu ile ilgili olarak merakla beklenen açıklakmanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılması bekleniyor.

Çiftçilerin beklediği müjde sonunda geldi! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

ÖDEME SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen sertifikalı tohum üretim desteği, mazot gübre desteği, baklagil dane mısır desteği, hububat, sertifikalı fidan üretim desteği, sertifikalı tohum kullanım desteğinden faydalananlar hesaplarını kontrol ederek söz konusu ödemelerin yatıp yatmadığını görebiliir.

Akaryakıt alacaklar dikkat! Benzin, motorin ve LPG’ye rekor indirim geliyor!

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarında sert artış! Türkiye’de doğalgaz zamlanacak mı?

Motorin ve benzin fiyatlarında son durum ne? Son dakika!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön