12 / 05 / 2024

Çiftçiye belediyeden alım desteği müjdesi! Paralar 2 iş gününde hesaplara yatacak!

Çiftçiye belediyeden alım desteği müjdesi! Paralar 2 iş gününde hesaplara yatacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Halk Ekmek (İHE) yerli üreticiye destek olmak amacıyla İstanbullu çiftçilerden buğday alımı gerçekleştirecek. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



İstanbul Halk Ekmek, buğday alımını Temmuz ayı ortalama fiyat garantisiyle gerçekleştirecek. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, kantar teslimi esnasında gerçekleştirilecek olan avans ödemesiyle çiftçi, satış bedelinin yarısına erkenden kavuşmuş olacak. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, buğday satışından sonra ton başına 3 bin lira avans bedeli 2 iş günü içinde çiftçilerin hesabına yatmış olacak. Her çiftçiden en fazla 60 ton alım yapmayı taahhüt eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu şekilde hem daha fazla çiftçiye ulaşmayı hedefliyor hem de küçük üreticiyi destekliyor.  Bu sayede İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluk yaşayan çiftçilere satış ve tahsil garantisi veriyor.

Çiftçiye belediyeden alım desteği müjdesi! Paralar 2 iş gününde hesaplara yatacak!

Temmuz ayı fiyat garantisiyle ürününü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne satmak isteyen çiftçiler 24 Haziran tarihine kadar Halk Ekmek’in internet sitesinden başvuru yapabilecek.

Çiftçiler dikkat! Arpa fiyatı yüzde 200'den fazla arttı! 2022 arpa alım fiyatı kaç lira? 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

2022 buğday taban fiyatı kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! 6 Haziran 2022 buğday fiyat listesi...

Türkşeker ve TMO'da deprem! O isimler görevden alındı işte yerine atananlar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön