03 / 05 / 2024

Çiftlik Spor Kompleksi Gölcük'te hayata geçiriliyor!

Çiftlik Spor Kompleksi Gölcük'te hayata geçiriliyor!

Çiftlik Spor Kompleksi'nde kafeterya, spor salonu, idari bina, judo-güreş salonları, sentetik çim zeminli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, fitness salonu, soyunma odaları, wc ve çocuk park alanlarını bulunduracak.




Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ‘Çiftlik Spor Kompleksi’ projesinde çalışmalar hızla sürüyor. İhsaniye Çiftlik Mahallesi'nde inşaatı'nda büyük aşama kaydedilen 'Çiftlik Spor Kompleksi' iki tane 250'şer metrekarelik binadan meydana gelip içerisinde kafeterya, spor salonu, idari bina, judo-güreş salonları, sentetik çim zeminli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, fitness salonu, soyunma odaları, wc ve çocuk park alanlarını bulunduracak. Ayrıca Asar Dere kenar çevre düzenlemesi 1700 metre uzunluğunda olup asfalt, bisiklet ve yaya yolundan oluşacak.

 

Yerel yönetim olarak çok amaçlı bir spor kompleksi inşa ettiklerini ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 'Spor Kompleksi ile gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabileceği, bölgedeki kadınlarımızın stres atabilecekleri lokali olan alanlar ile el becerilerini geliştirebilecekleri mekanlar oluşturup, voleybol- basketbol sahaları, kapalı spor salonu, fitness salonu, yürüyüş alanları, çocuklar için oyun parkları ve yeşil alanlar kazandırılacak' dedi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 8000 metrekarelik alan üzerine kurulacak olan Çiftlik Spor Kompleksi'ni yakın zamanda açmak istediklerinin altını çizdi.Ayrıca Kent Meydanı'nın Gölcük ve İhsaniye Çiftlik' teki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.



Gölcük Belediyesi




Geri Dön