28 / 04 / 2024

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.



ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik Ortaklığıyla İzmir'in Çiğli ilçesinde Ataşehir bölgesinde yükselen Nilüfer Ataşehir projesinde hayat başladı. 

Toplam 6 bin 792 metrekare alan üzerinde konumlanan Nilüfer Ataşehir projesi 2 parselde 6 bloktan meydana geliyor. 88 konuttan oluşan Nilüfer Ataşehir’in inşaatı taahhüt edilen zamanda tamamlanıp anahtar teslimleri yapıldı. 

AİLE KONSEPTİ

7/24 güvenliği, her daireye özel kapalı otoparkı, peyzaj alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu,
sinema salonu ve daha birçok sosyal ayrıcalığı bir arada sunan Nilüfer Ataşehir projesi, aile yaşamına
uygun butik bir site konseptinde hayata geçirildi. Projede 183 ile 197 metrekare arasında geniş ve
ferah dairelere yer verildi. En lüks segmentte tasarlanan daireler ergonomik ve şık detaylar içeriyor.

SOSYAL HAYATIN MERKEZİNDE 

Mavibahçe, Hilltown, Egepark ve Çiğli Kipa AVM’ye çok yakın mesafede yer alan Nilüfer Ataşehir şehrin en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir’de inşa ediliyor. Mavişehir Çevreyolu girişine 1 dakika mesafe uzaklıkta bulunan proje İzmir’in her tarafına kolayca ulaşım fırsatı sunuyor. Toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunan Nilüfer Ataşehir; Çiğli İZBAN istasyonuna ise 900, Tramvay durağında 500 metre, otobüs durağına 100 metre mesafe uzaklıkta yer alıyor.

KRİZE RAĞMEN YATIRIMCISINA KAZANDIRDI

28 yıldır İzmir’e değer katan projelere imza attıklarını söyleyen ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, “Bugüne kadar inşa ettiğimiz tüm projelerimiz prim yaptı. İnşaat sektöründe yaşanan krize rağmen Nilüfer Ataşehir projemizden lansman fiyatıyla ev alanlar kazanç sağladı. Yatırımcılarımız bize güvendiği için ‘acaba inşaatı bitirebilir mi’ gibi bir şüpheye düşmediler. Biz de önceki bütün projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de taahhüt ettiğimiz zamanda anahtar teslimlerimizi gerçekleştirerek güvenlerini boşa çıkarmadık. Projemizde hemen teslim dairelerimizin satışı devam ediyor” açıklamasında bulundu.

https://onag.com.tr › ana_sayfa › projeler › nilufer


Geri Dön