27 / 04 / 2024

Çiğli Park Yücesoy'un yüzde 50'si satıldı!

Çiğli Park Yücesoy'un yüzde 50'si satıldı!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen Park Yücesoy projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 2 blok olarak inşa edilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.



Yücesoy Mühendislik'in Çiğli Balatçık'ta yapımına başladığı Park Yücesoy'da, konut satışları yüzde 50 seviyesine ulaştı. Hem yatırımcı, hem de oturmak isteyenlerin yoğun talebiyle karşılaşan proje, 7 dönüm arazi üzerinde 2 blokta toplam 137 daireden oluşuyor. 


Yüzde 60'a varan yeşil alanıyla, kent merkezinde doğal yaşam keyfi sunduklarını belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Balatçık, üniversite, eğitim kurumlan ve sanayi bölgeleri nedeniyle çekim merkezi haline geldi. Proje lansmanının ardından kısa sürede satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştık" dedi. 


Park Yücesoy'un, mimari ve teknik özellikleriyle öne çıktığını belirten Yücesoy, "A ve B bloktan oluşan sitede her bloğun ayn havuzu ve fitness merkezi var. Konutlarda 3'lü ankastre set yer alıyor. Güvenlikli ve otoparklı bir site. A Blokta 1 +1, B blokta ise 2 +1 tiplerinde daireler yer alıyor. Ulaşım olanakları açısından avantajlı bir bölgedeyiz. Metro ve otoban çıkışına çok yakın konumdayız. Ana cadde olduğu için, dolmuş otobüs hattının da üzerindeyiz. Park Yücesoy, Mektebim Koleji'nin karşısında, Amerikan Kültür Kolejine de çok yakın bir konumda" bilgisini verdi.


Projedeki 1+1 daireleri, yüksek kira getirişi nedeniyle yatırımcıların tercih ettiğine dikkat çeken Cem Yücesoy, bundaki en büyük etkenin Katip Çelebi Üniversitesi olduğunu hatırlattı.  B bloktaki 2+1 dairelere ise bölgede sanayi ve eğitim kurumlarında çalışan beyaz yakalı nüfusun ilgi gösterdiğini kaydeden Yücesoy, konutların 2017 yılı sonunda teslim edileceğini de sözlerine ekledi. 


www.parkyucesoy.com/


İzmir Yenigün




Haber Hürriyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yücesoy Mühendislik'in  İzmir  Çiğli de yapımına başladığı Park Yücesoy'da konut satışları yüzde 50 seviyesine ulaştı. Proje, 7 dönüm arazi üzerinde 2 blokta toplam 137 daireden oluşuyor. Yüzde 60'a varan yeşil alanıyla kent merkezinde doğal yaşam keyfi sunduklarını belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Çiğli Balatçık, üniversite, eğitim kurumları ve sanayi bölgeleri nedeniyle çekim merkezi haline geldi. Proje lansmanının ardından kısa surede satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştık" dedi. 



Hürriyet Ege




Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yücesoy Mühendislik'in Çiğli Balatçık'ta yapımına başladığı Park Yücesoy'da, konut satışları yüzde 50 seviyesine ulaştı. Hem yatırımcı, hem de oturmak isteyenlerin yoğun talebiyle karşılaşan proje, 7 dönüm arazi üzerinde 2 blokta toplam 137 daireden oluşuyor. Yüzde 60'a varan yeşil alanıyla, kent merkezinde doğal yaşam keyfi sunduklarını belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Balatçık, üniversite, eğitim kurumları ve sanayi bölgeleri nedeniyle çekim merkezi haline geldi. Proje lansmanının ardından kısa sürede satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştık" diye konuştu.


A VE B BLOKTAN OLUŞUYOR

Park Yücesoy'un, mimari ve teknik özellikleriyle öne çıktığını belirten Yücesoy, "A ve B bloktan oluşan sitede her bloğun ayrı havuzu ve fitness merkezi var. Konutlarda 3'lü ankastre set yer alıyor. Güvenlikli ve otoparklı bir site. A Blokta 1 + 1, B blokta ise 2 + 1 tiplerinde daireler yer alıyor. Ulaşım olanakları açısından avantajlı bir bölgedeyiz" bilgisini verdi.


Sabah Egeli


Geri Dön