03 / 05 / 2024

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.



Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)- Asfalt üretim tesisleri kurmak, işletmek,kiralamak, kiraya vermek ve bu tesislerde asfalt üretimi yapmak. üretilen mamulün dahili ve harici pazarlamasını yapmak. b)- Her türlü asfalt, petrol ve petrol türevleri,benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı, gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb. alınımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma,depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. c)- Her türlü , inşaat malzemelerinin alımını,satımını, imalatını yapmak. İnşaat taahhüt işleri müteahhitlik hizmetleri, yapmak. malzemeli veya malzemesiz inşaatlar yapmak, bina arsa ve arazilerini almak, satmak, parselasyon yapmak, inşaat malzemesi alım satımını yapabilmek için beylikler almak d)- Türkiye cumhuriyeti devleti bakanlıklarının , ve Bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, karma bütçeli daireler mahalli idareler,belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kurulukları tarafından yurt içinde ihaleye çıkarılan, asfalt, yol, altyapı, üstyapı, inşaat elektrik, tesisat, doğalgaz, kanalizasyon, dekarasyon ve restorasyon işlerinin yeniden yapımı veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. e)-Konusu ile ilgili her türlü kullanılmış ve kullanılmamış makine tezgahları, kaynak makineleri, taşıyıcı, kırıcı, yükleyici, kaldırıcı, indirici, iş makineleri, vinçler, dozerler, elektrikli cihazlar, kompresör ve kompresör türü üfleyici, püskürtücü makineler ve alet, edevatların yedek parça ve aksesuarlarının yurtiçi temini ve ithalatını yapmak, Her türlü asfalt makine, teçhisat,arac ve gereçlerinin kiralanması ve kiraya verilmesi, f) başka şahıs ve şirketlerle ortaklıklar kurarak bu şirket ve kurluşlarla marka lisans ve teknik bilgi anlaşmalrı yapmak şirket konusuyla ilgili araştırma geliştirme ve tasarım çalışmaları yapmak ve yaptırmak ayrıca yukarıda sayılan faliyetlerin finansmanında kulanılmak üzere uzun orta ve kısa vadeli krediler kulanır ve kulandırır
 


Geri Dön