29 / 04 / 2024

Çilek Akademi Çilek çalışanlarını geleceğe hazırlıyor!

Çilek Akademi Çilek çalışanlarını geleceğe hazırlıyor!

Gelişim için en değerli sermayesi olan insan kaynağı olduğuna inanan ve bu alanda yatırımı sürekli büyütme felsefesiyle hareket eden Çilek Akademi Çilek çalışanlarını geleceğe hazırlıyor...



Gelişim için en değerli sermayesi olan insan kaynağı olduğuna inanan ve bu alanda yatırımı sürekli büyütme felsefesiyle hareket eden Çilek, çalışanlarının yetkinliklerini geliştirmek üzere düzenli eğitimler veriyor. Çilek, bu amaçla kurduğu Çilek Akademi ile çalışanlarının yaratıcılığını destekleyerek geleceğe hazırlıyor.


Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, dünya markası olma hedefinden vazgeçmeyen, gelişmeye ve değişime açık, yenilik peşinde koşan çalışanlarını 2009 yılında kurduğu Çilek Akademi’de verilen eğitim ve seminer programları ile destekliyor. Çilek, çalışanlarına verdiği eğitim çalışmalarını sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme ve çalışanlarının gelişimini sürekli kılma vizyonuyla yürütüyor.


Çilek Akademi kurulduğu günden bu yana daha çok üretimde kullandığı Toyota Yalın Üretim Sistemi’ne yönelik mavi yakalılar düzeyinde eğitimlere ağırlık verirken; 2013 yılı itibariyle beyaz yakalı çalışanlarının ve satış ekiplerinin de aynı çatı altında eğitim almasını sağlayarak sorumluluk alanını daha da genişletti.


5 kıtada 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veren ve yaklaşık 2500 kişiyi istihdam eden Çilek Mobilya; işe yeni alınan personelin oryantasyon eğitiminden eğitim ihtiyaçlarının analiz edilmesine, bu eğitimlerin planlanmasından organizasyonu, gerçekleştirilmesi, değerlendirilmesi ve kayıt altına alınmasına kadar birçok faaliyeti Çilek Akademi bünyesinde gerçekleştiriyor.


Çilek Akademi bünyesinde, mavi ve beyaz yaka tüm çalışanların kişi başına 29 saat eğitim alması hedeflenirken akademide bugüne kadar, Toyoto Yalın Üretim sistemi kapsamında Yalın Felsefe, 5S, KAIZEN, TPM, Problem Çözme Teknikleri, A3, SMED, Yalın Yönetim, KANBAN, Yalın Kalite, Standart İş, İsraf, İş Sağlığı İş Güvenliği dersleri verildi.

                                                               

Çilek Akademi’de 2013 yılı içinde 18 Kişisel Gelişim, 46 Teknik olmak üzere toplam 64 farklı eğitim verilmesi planlanırken bu eğitimler; Yönetim ve Liderlik Programları, Kurumsal Gelişim Programları, Sistem Gelişim ve Destek Gelişim Programları, Pazarlama ve Satış Eğitimleri, İnsan Kaynakları Eğitimleri, Baş Denetçi Eğitimleri başlıkları altında toplandı.


 


Geri Dön