15 / 05 / 2024

Çilek Akademi etkinlikleri

Çilek Akademi etkinlikleri

Gelişim için en değerli sermayesi olan insan kaynağı olduğuna inanan ve bu alanda yatırımı sürekli büyütme felsefesiyle hareket eden Çilek Akademi Çilek çalışanlarını geleceğe hazırlıyor...

Çilek Mobilya, Uşak’ta ilk mağazasını açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Akademi Hastanesi'nin kapıları yarın açılıyor!

Özel Akademi Hastanesi, yarın itibariyle yeni yerinde kapılarını hastalarına açıyor. İlimizde uzun yıllardır Karabaş Mahallesinde,Özel Akademi Hastanesi yeni yerinde, yeni konseptiyle Kocaelililer'in karşısına çıkıyor.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Çilek ilk altı ayda yüzde 32 büyüdü!

Dünyanın Türk mobilya markası Çilek; tasarımları, yeni mağaza ve yatırım hedefleri ile büyümeye devam ediyor. 2014 yılının ilk altı ayında %32’lik bir büyüme gerçekleştiren Çilek, 2014 yılı için hedeflediği oranı da yükseltti.

Çilek'in cirosu 63,1 milyonu aştı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, özgün tasarımlarını farklı coğrafyalardaki çocuklara ulaştırmayı hedefleyen Çilek, 2014 yılının ilk yarısında açtığı yeni mağaza ve yatırımları ile büyümeye devam ediyor.

GYİAD Akademi doğu illerine açılacak!

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

Çilek, 2014'ün ilk 6 ayında yüzde 32 büyüdü!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, özgün tasarımlarını farklı coğrafyalardaki çocuklara ulaştırmayı hedefleyen Çilek, 2014 yılının ilk yarısında açtığı yeni mağaza ve yatırımları ile büyümeye devam ediyor.

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu!

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu. Uyumsoft Akademi Yaz Stajı Okulu projesine; Türkiye’nin üniversitelerinden, bilgisayar, bilişim, yazılım, matematik ve endüstri mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrenciler katıldı.

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

Çilek, Ukrayna'da yıl sonuna kadar 35 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Ukrayna'da 32 mağazasıyla hizmet veren Çilek, Kiev Uluslararası Mobilya Fuarı'nda özgün tasarımlarıyla Ukraynalı katılımcılarla buluştu. Talha Çilek, 2014 yılı sonuna kadar Ukrayna'da toplam 35 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı

Çilek Akademi etkinlikleri Haberi

Çilek Akademi etkinlikleri

Gelişim için en değerli sermayesi olan insan kaynağı olduğuna inanan ve bu alanda yatırımı sürekli büyütme felsefesiyle hareket eden Çilek, çalışanlarının yetkinliklerini geliştirmek üzere düzenli eğitimler veriyor. Çilek, bu amaçla kurduğu Çilek Akademi ile çalışanlarının yaratıcılığını destekleyerek geleceğe hazırlıyor.


Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, dünya markası olma hedefinden vazgeçmeyen, gelişmeye ve değişime açık, yenilik peşinde koşan çalışanlarını 2009 yılında kurduğu Çilek Akademi’de verilen eğitim ve seminer programları ile destekliyor. Çilek, çalışanlarına verdiği eğitim çalışmalarını sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme ve çalışanlarının gelişimini sürekli kılma vizyonuyla yürütüyor.


Çilek Akademi kurulduğu günden bu yana daha çok üretimde kullandığı Toyota Yalın Üretim Sistemi’ne yönelik mavi yakalılar düzeyinde eğitimlere ağırlık verirken; 2013 yılı itibariyle beyaz yakalı çalışanlarının ve satış ekiplerinin de aynı çatı altında eğitim...