15 / 05 / 2024

Çilek Akademi

Çilek Akademi

Gelişim için en değerli sermayesi olan insan kaynağı olduğuna inanan ve bu alanda yatırımı sürekli büyütme felsefesiyle hareket eden Çilek Akademi Çilek çalışanlarını geleceğe hazırlıyor...

Çilek, Elazığ'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Elazığ'da açtığı ikinci satış noktasıyla yurt içindeki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 660 metrekarelik teşhir alanına sahip yeni mağazada, Çilek'in tüm özgün tasarımları oda konsepti ile sergileniyor.

Çilek’ten İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı!

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı planladı.

Çilek Mobilya şikayet yönetimi ödülü aldı!

Çilek Mobilya, şikayet yönetimi konusunda en iyi mobilya markası seçildi. Çilek Mobilya, 10 farklı sektörde faaliyet gösteren 250'den fazla marka arasında Şikayet Yönetimi'ni en başarılı gerçekleştiren mobilya markası olarak ödüllendirildi.

Çilek Mobilya'ya "şikayet yönetimi" ödülü!

Çilek Mobilya, Marketing Türkiye dergisi, Marketing Management Institute, Sikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde ilk kez verilen Alfa Ödülleri'nde, 55,6 Şikayet Yönetimi Puanı ile en başarılı mobilya markası ödülünün sahibi oldu.

Çilek Mobilya, Pakistan'da 3 mağaza açtı!

Çilek, Pakistan'da 3 satış noktası birden açarak ülkedeki ilk Türk çocuk mobilya markası oldu. Şirket, Pakistan'ın başkenti İslamabad ile Lahor ve Ravalpindi kentlerinde hizmet vermeye başladı.

Çilek, Pakistan'da 3 mağaza açtı!

Çilek, Pakistan'da 3 satış noktası birden açarak ülkedeki ilk Türk çocuk mobilya markası oldu. Şirket, Pakistan'ın başkenti İslamabad ile Lahor ve Ravalpindi kentlerinde hizmet vermeye başladı.

Çilek, 165. mağazasını Osmaniye'de açtı!

Çilek’in tüm koleksiyonlarını sergilediği 640 metrekarelik Osmaniye Mağazası’nda çocukların neşeli ve eğlenceli dünyasına hitap eden tasarımlar ile kendi yaşam alanlarını oluşturabilecekleri odalar, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisine sunuluyor.

Çilek, Türkiye'deki büyümesine Osmaniye ile devam ediyor!

Çilek’in tüm koleksiyonlarını sergilediği 640 metrekarelik Osmaniye Mağazası’nda çocukların neşeli ve eğlenceli dünyasına hitap eden tasarımlar ile kendi yaşam alanlarını oluşturabilecekleri odalar, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisine sunuluyor.

Çilek, Brezilya pazarına girdi!

Mobilya markası Çilek, Brezilya'da ilk satışını gerçekleştirdi. Çilek açıklamasına göre, dünyanın dört bir tarafında açtığı konsept mağazalarla 5 kıtada 66 ülkede hizmet veren şirket, yeni yatırımları ile büyümeye devam ediyor.

Çilek, Brezilya’ya ilk satışını yaptı!

Özgün tasarımları ile tüm dünya çocuklarının odalarını süslemek için istikrarlı büyümesine devam eden Çilek, Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ve en kalabalık ülke olan Brezilya’da ilk satışını gerçekleştirdi...

Çilek İzmit’e 4. mağazasını hizmete açtı!

Çilek, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açtığı mağazalar ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek, İzmit’te 4. mağazası ile hizmet vermeye başladı...

Çilek Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Çilek, Çin ve Tayvan'da açtığı konsept mağazalardan sonra Güney Kore pazarına da girdi. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Seul'deki tüketicilerin genel olarak ürünlerin kalitesine ve markanın bilinirliğine önem verdiğini belirtti.

Çilek Doğu'da 12 mağazaya ulaştı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan, Çilek, Van'da ikinci mağazasını açarak, hizmet vermeye başladı...

Çilek Akademi Haberi

Çilek Akademi

Gelişim için en değerli sermayesi olan insan kaynağı olduğuna inanan ve bu alanda yatırımı sürekli büyütme felsefesiyle hareket eden Çilek, çalışanlarının yetkinliklerini geliştirmek üzere düzenli eğitimler veriyor. Çilek, bu amaçla kurduğu Çilek Akademi ile çalışanlarının yaratıcılığını destekleyerek geleceğe hazırlıyor.


Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, dünya markası olma hedefinden vazgeçmeyen, gelişmeye ve değişime açık, yenilik peşinde koşan çalışanlarını 2009 yılında kurduğu Çilek Akademi’de verilen eğitim ve seminer programları ile destekliyor. Çilek, çalışanlarına verdiği eğitim çalışmalarını sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme ve çalışanlarının gelişimini sürekli kılma vizyonuyla yürütüyor.


Çilek Akademi kurulduğu günden bu yana daha çok üretimde kullandığı Toyota Yalın Üretim Sistemi’ne yönelik mavi yakalılar düzeyinde eğitimlere ağırlık verirken; 2013 yılı itibariyle beyaz yakalı çalışanlarının ve satış ekiplerinin de aynı çatı altında eğitim...