09 / 05 / 2024

Çilek İzmit’e 4. mağazasını hizmete açtı!

Çilek İzmit’e 4. mağazasını hizmete açtı!

Çilek, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açtığı mağazalar ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek, İzmit’te 4. mağazası ile hizmet vermeye başladı...



Tasarımları ile milyonlarca çocuğun odasını süsleyen Çilek, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açtığı mağazalar ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek,  İzmit’te 4. mağazası ile hizmet vermeye başladı.


340 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Çilek tasarımı koleksiyonlar, oda temasında sergileniyor. Rahat ve konforlu bir ortamda alışveriş keyfini doyasıya yaşamanın yanı sıra, Çilek mağazasını ziyaret eden anne-baba ve çocuklar, nasıl bir odaya sahip olacaklarını deneyimleyip, alternatif kullanım biçimlerini inceleme şansını da elde ediyorlar.  Yaş gruplarına göre odaların nasıl dekore edilmesi ve mobilya seçiminde dikkat edilmesi gerekenler gibi ihtiyaç duyacakları tüm konularda müşterilerine yardımcı olabilecek şekilde eğitim gören Çilek mağaza ekipleri; bebek, çocuk ve genç odası mobilyasında moda ve trendler ile ilgili de güncel bilgiler vererek, çocukları ve ebeveynleri doğru ve keyifli alışverişe yönlendiriyor. 


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek,  “Yurt dışında büyümeye devam ediyoruz. Diğer yandan da ülkemiz sınırları içinde bulunmadığımız şehir kalmasın istiyoruz. Hedefimiz, yeni mağazalar açarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımızı sunmaya devam etmek. Biz sadece mobilya satmak değil, alanında tek ve lider bir marka olarak; ebeveynleri doğru, çocukları ise mutlu oldukları bir alışverişe yönlendirmek istiyoruz” dedi. 



Geri Dön