20 / 05 / 2024

çilek izmitte yeni mağaza açtı

çilek izmitte yeni mağaza açtı

Çilek, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açtığı mağazalar ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek, İzmit’te 4. mağazası ile hizmet vermeye başladı...

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek bebek karyolalarında yeni dönem başlatıyor!

Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

Çilek, Ürdün Amman'da yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde tasarladığı tematik koleksiyonlarıyla yurtiçi ve yurtdışında büyüyen Çilek, Ürdün'ün Amman şehrinde ikinci mağazasını açtı.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek'in yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yüzde 40'a varan indirim kampanyasını yeni ders yılına hazırlananlar için sürdürüyor. Çilek mağazalarında yeni ders yılına hazırlanan minikleri bekliyor.

Çilek'in indirim kampanyası Ağustos'ta da devam ediyor!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yaz tatilinin sonuna gelen minikler "Çilek Odaları"yla yeni ders yılına hazırlanıyor. Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle ağustos ayında da uygulanıyor.

Çilek'ten İnegöl ve Kuşadası'na yeni mağaza!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

çilek izmitte yeni mağaza açtı Haberi

çilek izmitte yeni mağaza açtı

Tasarımları ile milyonlarca çocuğun odasını süsleyen Çilek, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açtığı mağazalar ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek,  İzmit’te 4. mağazası ile hizmet vermeye başladı.


340 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Çilek tasarımı koleksiyonlar, oda temasında sergileniyor. Rahat ve konforlu bir ortamda alışveriş keyfini doyasıya yaşamanın yanı sıra, Çilek mağazasını ziyaret eden anne-baba ve çocuklar, nasıl bir odaya sahip olacaklarını deneyimleyip, alternatif kullanım biçimlerini inceleme şansını da elde ediyorlar.  Yaş gruplarına göre odaların nasıl dekore edilmesi ve mobilya seçiminde dikkat edilmesi gerekenler gibi ihtiyaç duyacakları tüm konularda müşterilerine yardımcı olabilecek şekilde eğitim gören Çilek mağaza ekipleri; bebek, çocuk ve genç odası mobilyasında moda ve...