16 / 05 / 2024

Çilek bebek karyolalarında yeni dönem başlatıyor!

Çilek bebek karyolalarında yeni dönem başlatıyor!

Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu.



Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, tasarladığı ürünlerde güvenlik ve fonksiyonelliği ön planda tutuyor. Minikler ve aileleri için en iyisini üretmeyi amaçlayan Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu. AB standartlarına uygun ‘teleskopik yöntemli asansör sistemini’ geliştirerek bu projenin patentini aldı


Bebeğini daha anne karnındayken koruyup kollayan anneler, onların odaları için de en iyisini ve en güzelini tercih etmek istiyor. Bebeği için en iyisini isteyen aileler için tasarımlarını her geçen gün geliştirmeye devam eden Çilek, miniklerin güvenliği ve rahatı için tüm detayları düşünüyor. 


Çilek patentli “teleskopik yöntemli asansör sistemi”

Kullanıcıdan gelen talepler doğrultusunda ürünlerini geliştirmeye önem veren Çilek,  uzun yıllardır, “klasik asansör” korkuluklu karyola arayan müşterilerine AB standartlarına uymaması ve tehlike teşkil etmesi sebebiyle olumsuz yanıt vermek zorunda kalıyordu. Çilek tasarım ekibi, gelen talepler üzerine, yaptığı araştırmalar ve çalışmalar sonucunda ‘teleskopik yöntemle asansör’ sistemini geliştirerek, bu projenin patentini aldı. Böylelikle, Çilek bebek karyolalarında, AB standartlarına uygun, tehlike teşkil etmeyen asansörlü korkuluk sistemi devri başladı.


Bebekler ve aileler için en iyisi

Minikler için tasarımlarını geliştiren Çilek, bebek karyolalarının ebatını da büyüttü. Bebeklik ve hatta çocukluk döneminde de rahatlıkla kullanılabilsin diye, bebek karyolaları; komodin ve yan korkulukları çıkarıldığında 80x180cm ebatlarına sahip oluyor. Bebek karyolalarının altında bulunan alt karyolalar ise hem yerden tasarruf hem de rahat bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Onların minicik elleri sıkışmasın diye çekmecelerinde de raylı sistemi tercih eden Çilek, tüm materyellerini sağlığa zararlı olmayan ürünlerden seçiyor. Ayrıca Çilek, miniklerin çarpma ya da düşme anlarında zarar görmemeleri için bebek odaları tasarlarken yuvarlak hatlı ürünler kurgulamaya özen gösteriyor.



Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Çilek,  bebek karyolasına yönelik AB standartlarına uygun teleskopik yöntemli asansör sistemini geliştirerek bu projenin patentini aldı.


Çilek tarafından yapılan açıklamaya göre, tasarladığı ürünlerde güvenlik ve fonksiyonelliği ön planda tutan şirket, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu. 


Kullanıcıdan gelen talepler doğrultusunda ürünlerini geliştirmeye önem veren Çilek, uzun yıllardır "klasik asansör" korkuluklu karyola arayan müşterilerine AB standartlarına uymaması ve tehlike teşkil etmesi sebebiyle olumsuz yanıt vermek zorunda kalıyordu.


Çilek tasarım ekibi, gelen talepler üzerine yaptığı araştırma ve çalışmalar sonucunda teleskopik yöntemli asansör sistemini geliştirerek, bu projenin patentini aldı. Böylelikle, Çilek bebek karyolasında AB standartlarına uygun, tehlike teşkil etmeyen asansörlü korkuluk sistemi devri başladı.


Şirket ayrıca, bebek karyolalarının boyutunu da büyüttü. Bebeklik ve hatta çocukluk döneminde de rahatlıkla kullanılabilsin diye bebek karyolaları, komodin ve yan korkulukları çıkarıldığında 80x180 santimetre ebatlarına sahip oluyor. Bebek karyolalarının altında bulunan alt karyolalar ise hem yerden tasarruf hem de rahat bir kullanım kolaylığı sağlıyor.


AA


Geri Dön