26 / 07 / 2024

çilek bebek odası

çilek bebek odası

Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu.

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu hafta seçili birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu hafta ütüden, bebek odası takımına ve ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim fırsatları sunuluyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı!

Geçtiğimiz günlerde 16 haftalık hamile olduğunu açıklayan Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı.

Tarkan kızı için Tarabya'daki villasını yeniliyor!

Baba olmaya hazırlanan Tarkan, villasını yeniliyor. Bir iç mimar ile anlaşan Megastar Tarkan, villasındaki eşyayı depoya kaldırıp bebek odası için kolları sıvadı...

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek bebek karyolalarında yeni dönem başlatıyor!

Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu.

çilek bebek odası Haberi

çilek bebek odası

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, tasarladığı ürünlerde güvenlik ve fonksiyonelliği ön planda tutuyor. Minikler ve aileleri için en iyisini üretmeyi amaçlayan Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu. AB standartlarına uygun ‘teleskopik yöntemli asansör sistemini’ geliştirerek bu projenin patentini aldı


Bebeğini daha anne karnındayken koruyup kollayan anneler, onların odaları için de en iyisini ve en güzelini tercih etmek istiyor. Bebeği için en iyisini isteyen aileler için tasarımlarını her geçen gün geliştirmeye devam eden Çilek, miniklerin güvenliği ve rahatı için tüm detayları düşünüyor. 


Çilek patentli “teleskopik yöntemli asansör sistemi”

Kullanıcıdan gelen talepler doğrultusunda ürünlerini geliştirmeye önem veren Çilek,  uzun yıllardır,...