02 / 05 / 2024

Çilek Mobilya Champion Racer ve Carbeds serisini satışa sunuyor!

Çilek Mobilya Champion Racer ve Carbeds serisini satışa sunuyor!

Çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, Champion Racer ve Carbeds adı verilen iki yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunuyor.



Çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek,  Champion Racer ve Carbeds adı verilen iki yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunuyor. Ayrıca Mart ayında geçerli olacak indirim kampanyasıyla çocuklara ve ailelerine çifte sevinç yaşatıyor.


Çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, Mart ayında da sürprizlerine devam ediyor. Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla mağazalarda minikleri ve ailelerini bekliyor.


Araba tutkunu minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer alan her ürün, araba yarışı konseptiyle minikleri kendine hayran bırakıyor. Garaj kapısı şeklindeki dolapları, göstergeleri olan çalışma masası ve özel tasarım yatakları, minikleri eğlenceli bir dünyaya taşıyor. Araba şeklindeki Carbeds’ler ise çocuklara kendini bir yarış pilotu gibi hissettiriyor.


Daha çok çocuk düşlerindeki odaya kavuşsun diye, Mart ayı boyunca yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunan Çilek, bazı fırsat ürünlerinde ise özel indirim oranları uyguluyor. 


Yeni seri ve kampanyalı ürünlere Çilek mağazalarından ulaşabilirsiniz.


Geri Dön