27 / 04 / 2024

Çilek, çocuklara karne hediyesi yüzde 40 indirim sunuyor!

 Çilek, çocuklara karne hediyesi yüzde 40 indirim sunuyor!

Çilek'te bebek, çocuk ve genç odaların tüm mağazalarda iki ay boyunca geçerli olacak yüzde 40’a varan “Özel Ürünlerde İndirim” kampanyası başlattı



Tüm Çilek Odası mağazalarında 01 Haziran-31 Temmuz 2012 tarihleri arasında satışa sunulan özel ürünleri, yüzde 40’a varan indirimden yararlanarak alabilirsiniz. Kampanya kapsamında, çocuk odalarının en çok ilgi gören Araba Karyolaları ile ürün gamına yeni eklenen Araba Ranza’nın yanı sıra boyutları sabit ya da büyüyebilen Bebek Karyolaları’nın tümü sunuluyor. Ayrıca ekonomik sınıf serilerinden SL Şirin ve Split ile genç erkek ve kız grubuna hitap eden SL Aktif Beyaz ve SL Pozitif de kampanyada yer alıyor. 


Lokomotif ürünlere aksesuar gruplarının da dahil edildiği kampanya ile Çilek’in yüksek güvenlikli ve 5 yıl garantili özel ürünlerine, ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. 


Çocukları için en doğru seçimi yapmak isteyen aileler, Haziran ayı boyunca Bonus’a özel 12 taksit avantajından da faydalanabilecek. Büyük yaz indirimini kaçırmamak için size en yakın Çilek Odası mağazasını ve www.cilek.com web sitesini ziyaret ederek, kampanya ve Çilek ürünleriyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. 



Geri Dön