29 / 04 / 2024

Çinli inşaat şirketleri Vefa Prefabrike'yi seçti!

Çinli inşaat şirketleri Vefa Prefabrike'yi seçti!

Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan ve “Büyük işler bizle başlar” diyen Vefa Prefabrike, müşteri yelpazesini hızla genişletiyor...



Fransa’dan Afganistan’a Sibirya’dan Sudan’a kadar dünyanın 30’u aşkın ülkesinde iş yapan Vefa, müşterilerinin arasına Çinli bir inşaat firmasını da ekledi.

Vefa Prefabrike, müşterilerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Vefa, uluslararası inşaat sektörü dergisi “Engineering News Record” (ENR) tarafından açıklanan “Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması” listesinde ülkeler sıralamasında ilk sırada yer alan Çin’in önden gelen firmalarından birini daha portföyüne ekledi. Fransa’dan Afganistan’a Sibirya’dan Sudan’a kadar dünyanın 30’u aşkın ülkesine prefabrike şantiye binaları, ofis-yaşam konteynerleri, profesyonel kullanıma uygun prestij binaları, acil yerleşim üniteleri üreten Vefa, müşteri memnuniyetini temel alan anlayışıyla dünya pazarındaki gücünü giderek artıyor.

Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan ve “Büyük işler bizle başlar” diyen Vefa Prefabrike Yapılar’ın Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, toplu konut projelerinden, enerji tesislerine, alt yapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer aldığını hatırlatarak, “Vefa Prefabrike Yapılar olarak ön üretimli hafif prefabrikeler ve modüler yaşam konteyner üniteleri ile büyük projeler için kamplar, şantiye binaları, sosyal tesis binaları, acil yerleşim üniteleri ve ofisler kuruyoruz” dedi.

Müşteri portföylerine dünyanın en büyük inşaat firmaları arasında ilk 100 içinde yer alan Çin merkezli bir firmanın da eklendiğini kaydeden Ali İhsan Sağlamkaya, firma yetkililerinin Türkiye’ye gelerek fabrikalarını gezdiklerini belirterek, “Bizim fabrikalarımızı, teknolojimizi geldiler, gördüler ve bizimle çalışmaya karar verdiler. Kendi ülkelerinde çalışabilecekleri pek çok prefabrike yapı firması olmasına rağmen bizimle çalışmayı tercih ettiler” dedi. Firmanın Vefa’yı tercih etme nedenlerinin başında yüksek standart ve kalitenin geldiğini kaydeden Sağlamkaya, “Kendi ülkelerindeki prefabrike yapı firmalarına bizim ürünlerimizi örnek gösterdiklerini de biliyoruz” dedi.


Geri Dön