12 / 05 / 2024

Çinli turizmciler Bodrum'u gezdi!

Çinli turizmciler Bodrum'u gezdi!

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon tarafından davet edilen Çinli tur operatörleri turizmcilerle görüştü, incelemelerde bulundu. Mehmeh Aşıkoğlu, "Çinli turist gelmesini sağlayacağız" dedi.



Seyahat acentası Impremession China Travel Service Genel Müdürü Paul Zhang ve ekibi, Çin'le çalışan Fransız seyahat acentası Mavera Tours Genel Müdürü Mehmet Aşıkoğlu ve Öz Palm İra Seyahat Acentası Sahibi Nadir Tekecik. Bodrum'a geldi. 

Seyahat acenteleri yetkilileri ve turizmcilerle görüşen konuklar îçmeler'deki tersaneler, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi. Antik Tiyatro ve Myndos Kapısı'nda incelemelerde bulundu, Bodrum Deniz Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıya katıldı. 

Paul Zhang. Bodrum'un Çin'de daha çok tanınması için etkin reklam faaliyetlerine devam edilmesi gerektiğini belirterek desteğe hazır olduklarını söyledi. 

Mehmet Aşıkoğlu ise. son dakika tatil planı yapan Çinlileri çekecek mavi yolculuk ve paket programlar planladıklarını söyledi. îki yıldan beri Çin'de yaptıkları tanıtım çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten Kacadon, "Avrupa'da yılda 700 bin Çinli turist tatil yapıyor. Bunun 100 bini Türkiye'ye gelebiliyor. Ne yazık ki Bodrum'a gelen Çinli sayısı çok az. Onların büyük bölümü de restoranlarda veya otellerde çalışan Çinliler. Kış aylarında Çinli gazeteci ve acente yöneticilerini konuk edip ilçemizi en iyi şekilde tanıtarak daha çok Çinli turist gelmesini sağlayacağız" diye konuştu.


Posta Gündem


Geri Dön