19 / 05 / 2024

Citroen Berlingo 2022 Mart fiyat listesi!

Citroen Berlingo 2022 Mart fiyat listesi!

Citroen, Mart ayı boyunca sürecek olan kampanyasında yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlere özel, Berlingo modelinin Mart ayı fiyat listesini güncelledi. İşte güncel fiyat listesi...



Modern ve güçlü araç tasarımlarının sahibi olan Citroen, Mart ayı boyunca sürecek olan kampanyasında yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlere özel bir indirim kampanyası başlattı. Ünlü otomobil markası Citroen, severlerine huzurlu bir sürüş deneyimi yaşamayı hedefliyor. Citroen, kurumsal ve kişisel olarak müşterilerine iyi bir hizmet verebilmeyi de amaçlıyor.

Citroen Berlingo 2022 Mart fiyat listesi!

Citroen, Mart ayı boyunca sürdürdüğü kampanyası ile otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. Satışa sunulduğu 1996 yılından bu yana "kombi" araç segmentinde öncü olan Citroen Berlingo, yenilenen modeliyle önceki nesillerin temel karakteristik özelliklerini modern gelişmelerle bir arada sunuyor. Yeni Citroen Berlingo tasarım, modülerlik ve pratiklik açısından yenilikçi ve cesur bir çözüm sunuyor.

Citroen Berlingo 2022 Mart fiyat listesi!

Citroen Berlingo özellikler

Geniş, konforlu ve kişiselleştirilebilen yeni Citroen Berlingo; iç mekan genişliği, 3 adet katlanabilir bağımsız arka koltuğu ile benzersiz bir modülerlik sunuyor. Bagaj rafı, normal ve yüksek olmak üzere 2 farklı konumda ayarlanabiliyor. 

Citroen Berlingo 2022 Mart fiyat listesi!

Yeni Citroen Berlingo'nun ön bölümünde tasarımı güçlendiren ve marka kimliğine vurgu yapan detaylar bulunuyor: daha yüksek konumlu kısa kaput, markanın imzası niteliğinde iki bölümlü farlara sahip ön panel ve aydınlık sağlayan geniş ön cam.

Yeni Citroen Berlingo oldukça geniş bir dış gövde rengi çeşitliliği sunuyor: Kum Beji, Çelik Gri, Beyaz, Su Yeşili, Oniks Siyah, Platin Gri, Ardent Kırmızı, Derin Mavi. 

Peki Citoren Berlingo modelinin güncel fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön