03 / 05 / 2024

Fiat Fiorino 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Fiorino 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat, Fiorino'nun Mart ayı fiyat listesini açıkladı. Peki Fiat Fiorino 2022 Mart fiyat listesi nasıl? İşte güncel fiyat listesi...



Fiat Fiorino 2022 Mart fiyat listesi!

2022 senesi ile gelen zamlar, otomobil sahibi olmak isteyenleri üzdü. Çip krizi ve döviz kurundaki hareketlilik sonucunda otomobil sektöründeki fiyatlar da hızla yükselişe geçti. Bu nedenlede sıfır araç sahibi olmak isteyenler en uygun fiyatlı otomobilleri araştırmaya başladı.

Otomobilin, kullanıcılarının her ihtiyacını karşılayabiliyor olması, hiç kullanılmamış sıfır kilometre ve son model olarak değerlendirilmesi Fiat Fiorino modelini öne çıkartan özelliklerinden oluyor. Model genellikle ticari araç olarak kullanılsa da bireysel olarak kullanıma da uygun olduğu belirtiliyor. Otomobil sahibi olmak isteyenlerin araçlarda baktıkları en önemli özellik ise fiyat etiketi oluyor.

Fiat Fiorino 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Fiorino'nun özellikleri

Otomotiv sektörüne gelen zamlarla birlikte otomobil fiyatlarının ciddi oranlara yükselmesi, araba hayalini kuranların gerçekleştiremeyecek olmasına neden oldu. Bu durumda otomobil sahibi olmak isteyenler bütçelerine uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı. Fiat Fiorino'da müşterilerini sevindirerek Mart ayı fiyat listesini güncelledi. Ancak geçtiğimiz ay ile karşılaştırdığımızda Mart ayı fiyat etiketlerinin yaklaşık 10 bin TL'lik zam aldığını görebiliyoruz.

Fiat Fiorino 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Fiorino yenilenen görünümü ve göz alıcı tasarımıyla alıcılarını bekliyor. 2.5 metre küplük yük kapasitesine, EURO 6D motora ve dört koltuğa sahip. Otomobil üç farklı donanım baz seçenekleri ile alıcılarının beğenisine sunuluyor. Bu donanım bazları ise Multijet, Fire ve Eko olarak tanıtılıyor. Fiorino, yokuş kalkış sistemiyle araç tam dolu olsa bile yokuş yukarı çevik bir kalkış sağlayabiliyor. Yokuş kalkış sistemi sayesinde kullanıcılar fren yapmasa bile araç otomatik olarak durabiliyor.

Peki Fiat Fiorino'nun güncel fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön