02 / 05 / 2024

Fiat Doblo Cargo'ya 25.000 Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Doblo Cargo'ya 25.000 Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Ticari araç sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Fiat Doblo Cargo modeline tam 25 bin TL'lik indirim yaptı. Fiat nakit indiriminden ve kredi seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. İşte Doblo Cargo 2022 Mart fiyat listesi...



Ülkemizde en çok rağbet gören otomobil markalarından biri olan Fiat, müşterilerine özel Ticari araçlarına da nakit indirimi ve kredi imkanı sunuyor. Sıfır kilometre bir ticari araç satın almak isteyenlerin baktıkları en önemli özellik ise fiyat etiketi oluyor. Ticari araç almayı düşünenler Fiat Doblo Cargo'nun Mart ayına özel indirimli fiyat listesine göz atabilirler.

Fiat Doblo Cargo ya 25.000 Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat, ticari araç modellerine tam 25 bin TL'lik indirim yaptı. Doblo Cargo, uygun fiyat seçenekleri ve kredi avantajları ile otomobil severlerin yüzünü güldürecek. Doblo Cargo, ticari araç olmasının yanı sıra kullanıcılarına birçok avantaj ile birlikte geliyor. Hem aile arabası hem de iş arabası olarak mükemmel bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Fiat Doblo Cargo ya 25.000 Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Doblo Cargo'nun yüksek performansı ve dayanıklılığı sayesinde yüksek verim gücüne sahip Multijet motorları sayesinde yük taşımak çok daha kolay. İki farklı motor seçeneğini alıcılarının beğenisine sunuyor. Bu motor seçenekleri ise, 1.6 120 Multijet ve 1.6 105 Hp Multijet.

Peki Fiat Doblo Cargo modelini satın alacaklar, en az ne kadar ödeme yapmalı? İşte indirimli fiyat listesi...


Geri Dön