05 / 05 / 2024

Fiat Ducato Van'dan 20 bin Türk Lirası indirim! İşte Mart 2022 Fiyat listesi...

Fiat Ducato Van'dan 20 bin Türk Lirası indirim! İşte Mart 2022 Fiyat listesi...

Fiat Ducato Van modeline 20.000 Türk Lirası indirim yapıldı! Peki Ducato modelinin indirim sonrasındaki fiyat listesinde son durum ne? İşte 2022 Mart fiyat listesi ve aracın özellikleri...



Son zamanlarda otomobil fiyatlarında yaşanan yükseliş sebebiyle birçok kişi otomobil satın almaktan vazgeçti. Bu da otomobil pazarlarına kötü yansıdı. Otomobil satışlarını yeniden yükseltmek isteyen firmalar, fiyatlarda indirim yapmayı tercih etti. Bu indirimlerden biri de Fiat'tan geldi.

Fiat Ducato Van dan 20 bin Türk Lirası indirim! İşte Mart 2022 Fiyat listesi...

Fiat, mart ayına özel uyguladığı indirimler ile tüm gözleri üzerine toplamayı başardı. Ducato Van modelinde tam 20 bin TL indirim yaptı. Ayrıca Fiat, kredi kullanarak araç satın almak isteyenler için de nakit indirimi uyguladı. Bu indirim Mart ayı sonuna kadar Fiat yetkili satıcılarında geçerli oluyor.

Güvenilirliğiyle ve en son teknolojisiyle sınıfında ön plana çıkan araç, işiniz için ideal bir model olarak gözüküyor. Ducato sınıfının en düşük yakıt tüketim oranına sahip araçtır. Çünkü arkasında yüksek performansa sahip 4 silindirli motoru bulunmakta.

Peki Fiat Ducato Van modelini satı alacaklar, en az ne kadar ödeme yapmalı? İşte indirimli fiyat listesi...


Geri Dön