28 / 04 / 2024

Citroen Berlingo fiyatları ne durumda? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Citroen Berlingo fiyatları ne durumda? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ülkemizde oldukça fazla tercih edilen ticari araçların başında gelen Citroen Berlingo modelinin Eylül 2022 fiyat listesi açıklandı mı? İşte detaylar...



Otomotiv sektörü özellikle son bir yıldır oldukça zor günler geçiriyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel çip krizi, Covid 19 pandemisinin etkileri, Rusya-Ukrayna savaşı ve artan döviz kuru gibi sebeplerden ötürü fiyatlar yükselmeye devam ediyor. 2022 itibariyle neredeyse her ay otomobil fiyatlarında zam haberiyle karşı karşıya geliyoruz. Türkiye'de sıkça tercih edilen Citroen de fiyatlarına zam yapmak durumunda kaldı. Peki Eylül 2022 itibariyle Citroen Berlingo modelinin fiyatları ne kadar oldu? Citroen Berlingo kaç TL? İşte Eylül ayı Citroen Berlingo fiyat listesi...

Ülkemizde sıklıkla tercih edilen ticari araçların başında gelen Citroen Berlingo için iki motor seçeneği sunuluyor. 100 HP ve 130 HP 1.5 BlueHDi seçenekleriyle gelen aracın 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleri de bulunuyor. 

Manuel şanzımana sahip 100 HP’lik versiyonda 250 Nm tork, 4,4 litre şehir içi ve 3,9 litre şehir dışı yakıt tüketimi yer alıyor. 130 HP’lik manuel şanzımanla gelen motorda ise 300 Nm tork, 4,7 litre şehir içi ve 4 litre şehir dışı yakıt tüketimi değerleri dikkat çekiyor.

Citroen Berlingo'da  Feel Stil, Shine ve Shine Bold olmak üzere üç donanım paketi ile satışa sunuluyor. Feel Still daha çok giriş seviyesi bir paket olarak dikkat çekerken, Shine Bold en dolu paket olarak sürücülerin karşısına çıkıyor. Günümüzde sektörde sıklıkla tercih edilen sürücü yorgunluk uyarı, kör nokta uyarı, aktif şerit takip ve hız levhası tanıma gibi güvenlik özellikleri de sadece en üst seviye pakette yer alıyor.


Geri Dön