27 / 04 / 2024

Citroen C-Elysee fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Citroen C-Elysee fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Citroen C-Elysee'nin ön yüzü, aerodinamiği iyileştirecek ve yol tutuşu güçlendirecek şekilde tasarlanarak dikkat çekemeyi başardı! Bunun üzerine C-Elysee'nin fiyatları merak konusu oldu. Peki, Citroen C-Elysee fiyatları ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Yeni Citroen C-Elysee'nin ön yüzü, aerodinamiği iyileştirecek ve yol tutuşu güçlendirecek şekilde tasarlandı. C-Elysee, sis farlarının üst kısmına yerleştirilen LED'li yeni aydınlatma sistemi prestijli bir zarafet sunuyor. 

Citroen C-Elysee, dışarıdan bakılığında tüm gözler ona çarpıyor. 3D etkili yeni farlar, Citroen yelpazesinin tüm modelleriyle uyumlu bir aydınlatma sunarak aracın arka kısmın bambaşka bir modernlik sunuyor ve bu şekilde birçok kişinin beğenisini topluyor. Citroen C-Elysee'nin prestijli şıklığı, segmentinde yer alan diğer araçların önüne geçmesini sağlıyor.

Citroen C-ELYSEE ye tam 58.000 TL indirim! İşte Mart 2022 Fiyat Listesi...

Citroen C-Elysee, 7 inç dokunmatik tablet ile bütün ses sistemi ve navigasyon kumandalarını sürücünün elinin altında bir araya getirirken birçok farklı teknoloji sunuyor. Citroen C-Elysee bünyesinde Mirros Screen özelliğini de bulunduruyor. Citroen'in parlayan yıldızı C-Elysee'de bulunan Apple CarPlayTM  ile akıllı telefonunuzun uygulamalarını ve içeriklerini doğrudan dokunmatik tablette kullanabilirsiniz.

Peki, Citroen C-Elysee fiyatları ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön