09 / 05 / 2024

Citroen fiyatını 369 bin TL yaptı

Citroen fiyatını 369 bin TL yaptı

Citroen'de Ağustos ayı fiyatları belli oldu. İşte detaylar...



Citroen Ağustos ayı fiyat listesini yayımladı. Güncel listede yine zam geldiği görüldü. Citroen'in elektrikli modeli AMI'nin fiyatı 33 bin 500 TL zamlandı. Bu zamma rağmen AMI hala en ucuz elektrikli otomobil unvanını koruyor. İşte Citroen AMI'nin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Citroën, şehir içi mobilite ihtiyaçlarına yönelik çarpıcı bir çözüm sunan elektrikli mikro aracı Citroën AMI ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şehir trafiğinde pratik, çevre dostu ve ekonomik bir alternatif sunan Citroën AMI, kompakt boyutları ve yenilikçi tasarımıyla öne çıkıyor.

Kompakt Boyutlar ve Yenilikçi Tasarım

Citroën AMI, sadece 2.41 metre uzunluğunda, 1.39 metre genişliğinde ve 1.52 metre yüksekliğinde olan kompakt bir elektrikli araç. Bu boyutları sayesinde şehir içi sıkışık trafikte kolaylıkla manevra yapabiliyor ve dar park alanlarına sığabiliyor. Ayrıca, Citroën AMI'nin döşemesi ve panelleri kişiselleştirilebiliyor, böylece kullanıcılar aracı kendi tarzlarına göre özelleştirebiliyorlar.

Elektrikli Sürüş ve Performans

Citroën AMI, tamamen elektrikli bir motorla donatıldı. 5.5 kWh'lik bir batarya tarafından desteklenen bu motor, ortalama 75 km menzil sunuyor. Bu menzil, tipik şehir içi sürüşler için oldukça yeterli bir seçenek sunuyor. Ayrıca, 45 km/saate kadar olan hızlarda sürüş yapabiliyor. Citroën AMI'nin elektrikli motoru, sessiz ve düşük emisyonlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Kullanım Kolaylığı ve Ulaşılabilirlik

Citroën AMI, sadece 14 yaş ve üstü sürücüler tarafından kullanılabiliyor, bu da genç sürücülerin şehir içi mobilite ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenek olduğu anlamına geliyor. Ayrıca, Citroën AMI, kiralama veya paylaşım modelleriyle de erişilebilir hale getirildi, bu da kullanıcıların araç sahibi olmadan da bu pratik elektrikli aracı kullanmalarını sağlıyor.

Citroën AMI, şehir içi trafiğinde hareketlilik sağlamak ve çevre dostu bir alternatif sunmak isteyenler için yenilikçi bir çözüm sunuyor. Kompakt boyutları, elektrikli sürüşü ve kullanım kolaylığı ile Citroën AMI, geleceğin şehir içi mobilitesine dair heyecan verici bir bakış açısı sunuyor.

İşte Citroën AMI 2023 güncel fiyat listesi:

* Ami One Electric 2023 369.000 TL

Ayrıntılı bilgi içinhttps://www.citroen.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Ağustos 2023 tarihinde saat 01.24'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.95 Türk Lirası, Euro 29.56 Türk Lirası, altının gramı ise 1677 Türk Lirası değerindedir.

2023 model Toyota Yaris fiyatında çılgınlık; 164 bin 150 TL'lik detay görenleri şoke etti

Az önce açıklandı! 2023 model Toyota Corolla'ya dev zam; İşte şoke eden Ağustos ayı fiyat listesi...

Mazda MX-5 RF ne kadar, kaç TL oldu? İşte Mazda MX-5 RF güncel fiyat listesi

 


Geri Dön