30 / 07 / 2024

City Center Esenyurt görücüye çıktı! Metrekaresi 2 bin dolara!

City Center Esenyurt görücüye çıktı! Metrekaresi 2 bin dolara!

Bugün lansmanı yapılan City Center projesinde 74 ile 185 metrekarelik home ofisler bulunuyor. Ticari ünitelerin metrekare birim fiyatları 2 bin dolar ile 3 bin dolar arasında değişiyor. Proje kapsamında teslimlere 2 sene içerisinde başlanacak...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Esenyurt'ta yer alan City Center Projesi'nin bugün lansmanı yapıldı. City Center projesi, Özyurt Madencilik ve Vizyon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

 

Esenyurt'ta konumlandırılan City Center, kamu binalarının bir arada olacağı bir proje olarak tasarlanıyor. 358 adet ofisten meydana gelen City Center projesinde yer alan ofislerden 40ı deluxe, 24u Premium ve kalanları ise home ofisten meydana geliyor.

City Center projesinde 74 ile 185 metrekarelik home ofisler bulunuyor. Ticari ünitelerin metrekare birim fiyatları 2 bin dolar ile 3 bin dolar arasında değişiyor. Ödemelerde ise yüzde 25 peşinat veriliyor, yüzde 50'si banka kredisiyle ödeniyor ve geri kalan yüzde 25'lik kısmı ise 1 yıl senet ile vadelendiriliyor.


17 dönüm arazi içinde, 152 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ve 2 yıl içinde teslimlerine başlanacak Citycenter'da; Esenyurt Belediye Binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hükümet Binası da bulunacak.

AVM 3 katlı düşünülmüş ve AVMde yer alacak tahmini dükkan sayısı 70 adet. Bu sayı dükkanlar bölünerek artış sağlanabilir. Projede yer alan otopark 3 kattan oluşup 1260 araç kapasitesinde. Projenin hemen yanında 74 bin metrekarelik alanda park yer alıyor ve bu parktan AVM'ye girişler olacak.

Esenyurtun kalbinde konuşlanan City Center, Türkiyede bir ilk olarak tüm kamu ve ticaret merkezlerinin bir noktada buluştuğu; içerisinde belediye, kamu binaları, ofislerin ve alışveriş merkezinin birlikte yer aldığı iş, alışveriş ve yaşam alanıdır. Esenyurt Belediyesi ve Özyurt&Vizyon İnşaatın birlikte gerçekleştirdiği proje Türkiyede bir ilk özelliği taşımaktadır.

Kamu binaları yanınızda müşteri kapınızda olsun

City Center Esenyurt Kamu ve Ticaret Merkezinin Lansman Organizasyonu 21 Haziranda Suada Clupda;  Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Sn. Necmi Kadıoğlu, Emniyet Müdürü Bülent Köksal, ilçe belediye meclisi üyeleri, Esenyurt yerel ve ulusal basın temsilcileri ve perakende sektörünün üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Hayalimi Gerçekleştirdim

Esenyurt Belediye Başkanı Sn. Necmi Kadıoğlu:

Esenyurt City Center benim hayalimdi, hayalimi gerçekleştirdim diyerek vurguladığı kamu kurumları ve alışveriş merkezinin bir arada bulunduğu bir ilk olan konsept, ticari ve sosyal tüm yönleri ile tanıtılmıştır.

City Center, 195.000 m2 kapalı inşaat alanı, 2000 araçlık kapalı ve açık otoparka sahip. Proje 76.000 m2 özel orman statüsünde Recep Tayyip Erdoğan Parkı ile iç içe konumda. City Center içerisinde tüm birimleri ile hizmet veren 10 katlı, 12.000 m2 Esenyurt belediyesi, halkın bölge milletvekilleri ile buluşacağı meclis salonu ve TBMM irtibat bürosu yer alıyor. Ayrıca 8.500 m2 Hükümet Konağı; içerisinde kaymakamlık, nüfus müdürlüğü, milli eğitim, tapu kadastro, mal müdürlüğü, müftülük ve sosyal yardımlaşma vakfı ofisleri, 4500 m2 emniyet müdürlüğü aynı konsept içerisinde bulunuyor.

City Center Esenyurt içerisinde  26.000 M2 kiralanabilir, toplam 45.000 Metrekare yaşam, eğlence ve alışveriş merkezini bulunmaktadır. Ulusal ve uluslar arası perakende markaları, hipermarket, sinema salonları, foodcourt, çocuk ve genç eğlence alanları ile ticaret merkezi olmanın yanında bir yaşam merkezi niteliğini beraberinde taşıyor.

Gelişen Türkiyenin yeni kenti Esenyurtta eviniz ile işiniz, City Center ayrıcalığıyla aynı mekanda birleşiyor

City Center Esenyurtta 3 farklı konseptte ofisler bulunuyor

Home Office: 75 m2 ile 185 m2 aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle, 23 Katta toplam 244 ofis mevcut

Deluxe Office: 8 Kattan oluşan, 70 m2 ile 151 m2 arasında değişen toplam 88 ofis yer alıyor

Premium Office: Kendi içerisinde katlı villa biçiminde dizayn edilen ofisler, 180 m2 ile 360 m2 arasında değişiyor

www.citycenteresenyurt.com

450 25 61-62-63

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön