29 / 04 / 2024

City Center Esenyurt Rezidans daire!

City Center Esenyurt Rezidans daire!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center Esenyurt

City Center Esenyurt Rezidans daire fiyatları metrekare birim bazında 1.750 dolardan başlangıç gösteriyor. Karma konsept olarak Özyurt A.Ş tarafından konumlandırılan projede banka kredisi kullanılabiliyor...



City Center Esenyurt Rezidans daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinde. Proje 170 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip.


Özyurt A.Ş imzası ile yükselen City Center, 200 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede firma bünyesinde yapılan ödeme seçeneğinde 36 aya kadar 0 faiz avantajı bulunuyor.


City Center Esenyurt Rezidans daire teslimlerinin 2015 yılının Şubat ayında yapılması hedefleniyor. Proje, konut, ofis, avm, ilçe emniyet binası, hükümet konağı ve belediye binası alanlarından oluşuyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı  City Center Esenyurt  Rezidans daire fiyatları metrekare birim olarak 1.750 dolardan başlıyor. Projede fitness center, sauna, spor alanları, kapalı otopark, cafe, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi alanlar bulunuyor.


City Center adres


Esenyurt City Center Residence adres : Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


City Center iletişim


Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön