30 / 04 / 2024

City Center Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin TL'ye!

City Center Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin TL'ye!

Metrekaresi 3 bin TL olan City Center Esenyurt, Özyurt İnşaat ve Vizyon İnşaat tarafından hayata geçirilecek bir proje. City Center'da ön talep toplanıyor



City Center Esenyurt, kapsamlı bir proje olacak. İçerisinde adliye binası, vergi dairesi, avm, emniyet binası ve bir katı belediyeye ait otoparkın yer alacağı City Center, Esenyurt'ta yükselecek.

Bölgedeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nın hemen yanında inşa edileceği duyurulan City Center, Özyurt İnşaat ve Vizyon İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Projede yer alan 344 adet home ofisin satışını ise Göktürk Group yapacak.

Kamusal binaların bir arada olacağı bir proje özelliği taşıyan City Center'da 344 adet de  home ofis yer alacak.  Avrasya Yatırım Fuarı'nda da yer alacak olan City Center'ın temel aşaması henüz net değil. şžu sıra ön talep toplanan proje hakkındaki tüm detaylar yaklaşık 10 gün sonra açıklanacak.

17 bin dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan City Center'da ofislerin 70 metrekareden başlaması planlanıyor.  Projede ortalama metrekare birim fiyatı 3 bin TL.

0530 773 65 06

http://www.gokturkgroup.com/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön