28 / 04 / 2024

City Center örnek daire!

City Center örnek daire!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

Dairelerin 1.750 dolardan başlayan metrekare birim bedeli ile satıldığı City Center örnek daire görüntülerini incelemek için haberimizi okuyabilirsiniz...






Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat ortaklığı ile yükselen  City Center  projesi içerisinde ofis, konut ve alışveriş merkezi gibi birimleri barındıran karma konsepte sahip olacak şekilde hayata geçirildi. Avm alanı ile birlikte toplamda 196 bin metrekareye uzanan inşaat alanına sahip olan City Center örnek daire görüntüleri projeyi yakından görmek isteyenler için paylaşılıyor. 


City Center daire fiyatlarına göre projedeki daireler minimum 1.750 dolarlık metrekare birim bedeli ile satışa sunulmuş durumda.  1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire alternatiflerinin yer aldığı City Center 'da daire alanları 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. 


Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisine olanak sağlayan City Center ödemeleri hakkında daha ayrıntılı bilgi için projeye 0212 450 25 61 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşmanız mümkün.City  Center örnek daire resimleri incelemek isteyenler için şöyle:



City Center örnek daire


 City Center örnek daire!


City Center örnek daire


City Center örnek daire!


City Center örnek daire


 City Center örnek daire!



City Center örnek daire görselleri ile ilgili daha detaylı incelemeyi http://www.citycenteresenyurt.com adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön