30 / 04 / 2024

CityCenter Esenyurt'ta metrekaresi 2 bin dolara!

CityCenter Esenyurt'ta metrekaresi 2 bin dolara!

Özyurt Madencilik- Vizyon İnşaat'ın, Esenyurt Belediyesi ile kat karşılığı anlaşarak gerçekleştireceği City Center Esenyurt Projesi'nde metrekare birim fiyatı 2 bin dolardan başlıyor



City Center Esenyurt; Özyurt Madencilik- Vizyon İnşaat'ın Esenyurt Belediyesi ile kat karşılığı anlaşarak gerçekleştireceği bir proje.  

Metrekare birim fiyatının 2 bin dolardan başladığı CityCenter Esenyurt'un gerçekleşeceği yer; Namık Kemal Mahallesi Doğan Araslı Caddesi No.79 Esenyurt İstanbul adresinde eski Jandarma binasının bulunduğu alan olarak açıklandı.

City Center Esenyurt, 17 dönüm arazi içinde, inşaat alanı 152 bin metrekare. Kamu binalarının olduğu projede Esenyurt Belediye Binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hükümet Binası da bulunuyor. Bunların yanında; Home Ofis binası, Delüx Ofis binası, Premium Ofis binası, AVM ve otopark mevcut.

Projede 183 adet 1+1 ve 55 adet 2+1 olmak üzere Home Ofisler, 40 adet Delüx Ofis ve 24 adet Premium Ofis ile toplam 302 adet ofis yer alıyor.

City Center Esenyurt'ta ofislerin alanları 64 metrekareden başlayıp 354 metrekareye kadar ulaşıyor. AVM 3 katlı düşünülmüş tahmini dükkan sayısı 70 adet. Bu sayı dükkanlar bölünerek artabilir. Otopark 3 kattan oluşup 1260 araç kapasitesinde. Projenin hemen yanında 74 bin metrekarelik alanda park yer alıyor. Parktan AVM'ye girişler olacak.

www.citycenteresenyurt.com

450 25 61-62-63

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön