27 / 04 / 2024

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en geniş kapsamlı organizasyonlarından Cityscape, İstanbul’daki ilk fuarında şov yaptı. Cityscape Turkey’i 3 günde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti.



Cityscape Grup Direktörü Molman, “Türkiye’de ilk etkinliğimiz olmasına rağmen, beklentilerin üzerinde katılım sağlandı. Cityscape Turkey büyüyerek yoluna devam edecek” dedi.


ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, “Kurumsal yatırımcılar da, bireysel konut alıcıları da, proje sahipleri de Cityscape Turkey’den son derece mutlu ayrılıyor. Bu başarının neticesinde gelecek yıl çok daha geniş katılımlı bir Cityscape Turkey organizasyonu için şimdiden hazırlıklara başladık” diye konuştu.


Türkiye gayrimenkul sektörü, tarihinde ilk uluslararası fuar organizasyonunu büyük başarıyla tamamladı. Dünya çapında öncü gayrimenkul fuarlarından olan Cityscape, Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi), Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan’dan sonra İstanbul’a taşıdığı etkinlik yoğun ilgi gördü. İlk iki gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Cityscape Turkey’e 3’üncü günün sonunda birçok ülkeden 5 binin üzerinde kişi katıldı.


Cityscape Turkey, son gününde kurumsal ve bireysel yabancı yatırımcıların yanında, yerli konut alıcılarının akınına uğradı. 12’si uluslararası firmalara ait toplam 67 stantta onlarca projeyi bir arada görme imkanı bulan konut alıcıları, birçok firmanın sadece fuara özel indirimlerinden de yararlandı.


Molman: “Cityscape Turkey büyüyerek yoluna devam edecektir”

Cityscape Grup Direktörü Molman, “Türkiye’de ilk etkinliğimiz olmasına rağmen, beklentilerin üzerinde katılım sağlandı” dedi. Molman, “Cityscape olarak, 14 yılda onlarca gayrimenkul fuarı düzenledik. Cityscape Turkey, ilk etkinlikte büyük bir başarıya imza attı. Çok etkili ve başarılı bir organizasyon oldu. Cityscape Turkey büyüyerek yoluna devam edecektir” diye konuştu.


"Cityscape Turkey gelecek yıl daha da büyüyecek”

Cityscape’i Türkiye’ye taşıyan ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, fuarla ilgili tüm paydaşların yüzünün güldüğünü vurgulayarak şöyle konuştu: “İlgi duydukları projelerle ilgili yüzlerce görüşme gerçekleştiren ve projeleri yerinde görme şansı yakalayan yerli ve yabancı yatırımcılar mutlu. Projelerini en doğru hedefle buluşturma şansı yakalayan gayrimenkul geliştiricileri mutlu. Fuarda onlarca projeyi bir arada görme şansı yakalayan ve Cityscape Turkey’e özel indirimlerden faydalanan bireysel konut alıcıları da mutlu. Sonuç olarak herkes Cityscape Turkey’den kazançlı ayrılıyor. Bu başarının neticesinde, gelecek yıl çok daha geniş bir Cityscape Turkey organizasyonu için hazırlıklarımıza şimdiden başladık .”


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Cityscape'yi 3 günde 5 bin kişi ziyaret etti TÜRKİYE gayrimenkul sektörü, tarihinde ilk uluslararası fuar organizasyonunu tamamladı. Dünya çapında öncü gayrimenkul fuarlarından olan Cityscape'in, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan sonra İstanbul'a taşıdığı etkinlik yoğun ügi gördü. 


Cityscape Turkey'e 3'üncü günün sonunda birçok ülkeden 5 binin üzerinde kişi katıldı. Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, "Türkiye'de ilk etkinliğimiz olmasına rağmen, katılım beklentilerimizin üzerinde gerçekleşti. Cityscape Turkey büyüyerek yoluna devam edecek" diye konuştu. 


Sözcü



Haber Aydınlık Gazetesi'nde şöyle yer aldı


 GAYRİMENKUL sektörü organizasyonlarından Cityscape, İstanbul'daki ilk fuarını gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada Cityscape Turkey'i 3 günde 5 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği bildirildi. 


Dünya çapında düzenlenen Cityscape, Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi), Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan sonra ilk kez İstanbul'a gelmiş oldu. 


12'si uluslararası firmalara ait toplam 67 standın yer aldığı fuarda; DKY İnşaat, Ağaoğlu, Piyalepaşa Gayrimenkul, Nurol GYO. VaryapGAP İnşaat, Sinpaş Holding, Ofton vd. birçok inşaat firması yeni projelerini sergiledi. Cityscape Turkey fuarı tamamlandıktan sonra Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdcmir'e fuarın nasıl geçtiğini sorduk. 


Türkiye'de ilk kez yapılması dolayısıyla alıcı sayısının az olduğunu ifade eden Halisdemir, "'Az ama öz alıcı vardı" dedi. Son dönemde yaşanan terör olaylarının fuarlara etkisini de hatırlatan Ağaoğlu icra Kurulu Başkanı Halisdemir, buna rağmen nitelikli alıcıların geldiğine dikkat çekti. Halisdemir, Ağaoğlu olarak fuarda el sıkıştıkları satışları, önümüzdeki günlerde kesinleşmesiyle kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi. 


Aydınlık




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



İlk kez İstanbul'da düzenlenen Cityscape Turkey, yabancı yatırımcının akınına uğradı. 3 gün süren fuarı 5 bin kişi ziyaret etti.



Gayrimenkulde küresel devler ligine çıkan Türkiye, uluslararası bir fuara ev sahipliği yaptı. Dünya çapında öncü gayrimenkul fuarlarından olan Cityscape, Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi), Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan sonra İstanbul'a taşıdığı etkinlik yoğun ilgi gördü. İlk iki gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Cityscape Turkey'e 3'üncü günün sonunda birçok ülkeden 5 binin üzerinde kişi katıldı. Fuarın son gününde kurumsal ve bireysel yabancı yatırımcıların yanında, yerli konut alıcılarının akınına uğradı. 12'si uluslararası firmalara ait toplam 67 stantta onlarca projeyi bir arada görme imkânı bulan konut alıcıları, birçok firmanın sadece fuara özel indirimlerinden de yararlandı. Fuarın Türkiye'de düzenlenmesinin İstanbul'u tanıtmak ve projeleri yerinde göstermek açısından da çok önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri, isteyen katılımcıları proje alanlarına götürerek projeleri yerinde gösterdi.


DAHA DA BÜYÜYECEK 

Cityscape'i Türkiye'ye taşıyan ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, şöyle konuştu: "İlgi duydukları projelerle ilgili yüzlerce görüşme gerçekleştiren ve projeleri yerinde görme şansı yakalayan yerli ve yabancı yatırımcılar mutlu. Projelerini en doğru hedefle buluşturma şansı yakalayan gayrimenkul geliştiricileri mutlu. Fuarda onlarca projeyi bir arada görme şansı yakalayan ve Cityscape Turkey'e özel indirimlerden faydalanan bireysel konut alıcıları da mutlu. Sonuç olarak herkes Cityscape Turkey'den kazançlı ayrılıyor. Bu başarının neticesinde, gelecek yıl çok daha geniş bir Cityscape Turkey organizasyonu için hazırlıklarımıza şimdiden başladık." Cityscape Grup Direktörü Molman, "Türkiye'de ilk etkinliğimiz olmasına rağmen, beklentilerin üzerinde katılım sağlandı" dedi. Molman, "Cityscape olarak, 14 yılda onlarca gayrimenkul fuarı düzenledik. Cityscape Turkey, büyük bir başarıya imza attı. Çok etkili ve başarılı bir organizasyon oldu" diye konuştu.



Seda TABAK/Sabah  


Geri Dön