29 / 04 / 2024

Civil Çocuk Giyim 42. mağazasını Ankara'da açtı!

Civil Çocuk Giyim 42. mağazasını Ankara'da açtı!

Her ay farklı bir ilde şube açan ve yeni sezonda özel kampanyalar ile bin metrekare alan üzerinde hizmet vermeye başlayan Civil Çocuk Giyim; Türkiye genelinde 42. mağazasını Başkent Ankara’da açtı.



Yeni sezonda özel kampanyalar ile bin metrekare alan üzerinde hizmet vermeye başlayan Civil Çocuk Giyim 25 Ocak Cumartesi günü  Ankara Etlik’te hizmete başladı.  Ankara  halkının büyük ilgi gösterdiği açılışa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı…


Yüzde yüz yerli sermaye ile müşterilerine sağlıklı ve ekonomik ürün çeşitliliğiyle tekstil, kozmetik, aksesuar ve anne ürünleri sunan Civil, cadde mağazacılığında uzun ömür ve kaliteli hizmetin adresi olmaya devam ediyor. 2013 yılsonu toplam mağaza büyüklüğü hedefini 50 bin metrekare olarak belirleyen Civil Çocuk Giyim 41. Şubesi Aksaray ile hedefini tamamlamış oldu. 2014 ün ilk mağazasını da Ankara’da açan Civil; metrekare büyüklüğü ve satış genişliği doğrultusunda bulunduğu illerde istihdam oranını arttırarak toplamda 840 kişiye de iş imkânı sunuyor.


Civil’in renkli, rahat ve zengin koleksiyonu 0-15 yaş arası tüm çocukların zevkine hitap ediyor. Sonbahar kış sezonunda çocuklara soğuktan korunmanın yanı sıra hem rahatlık hem de şıklık kazandıran en güzel modeller Civilim.com internet sitesi ve Civil’in Türkiye çapındaki 42 şubesinde. 



Geri Dön