08 / 05 / 2024

Çizgim Mimarlık ve İnşaat'tan İzmir'e yeni bir proje: Fokai Terasları!

Çizgim Mimarlık ve İnşaat'tan İzmir'e yeni bir proje: Fokai Terasları!

Çizgim Mimarlık ve İnşaattan İzmir' in yükselen değeri Yeni Foça' ya büyük yatırım.İzmirliler' e nefes aldıracak Fokai Terasları projesi, 39 lüks konuttan meydana geliyor.



Çizgim Mimarlık ve İnşaattan İzmir'in yükselen değeri Yeni Foça'ya büyük yatırım.İzmirliler'e nefes aldıracak Fokai Terasları projesi, 39 lüks konuttan oluşuyor. 



2+l'den 4+l'e kadar seçeneklerin olduğu Fokai Terasları'nda Çizgim Mimarlık, ev sahibi yapmak için uygun fiyat politikası ile yola çıkıyor. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta olan Yeni Foça'da yapılan projenin en büyük artısı ise dünyanın oksijen değeri en yüksek 2 yelinden biri olan Kaz Dağları'nın yanında yer alması. Oksiyen geçiş yolu üzerinde bulunan Fokai Teraslan, bir çok rahatsızlığa iyi gelen iklimi sayesinde vatandaşların tercihi konumunda. 


Kaliteyi artırıyor 


Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar 2 binden fazla konut yaparak insanları ev sahibi yapan Çizgim Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Özenç Keskinbalıkçı, "Biz aile fİrmasıyız. Bu sebeple herkesi ev sahibi yapmak için yola çıktı. Fokai terasları projemizde fiyatlarımızı oldukça uygun tuttu. 120 bin ile 170 bin lira fiyat aralığına sahip evleri kaliteden ödün vermeden bilinci sınıf malzeme kullanarak yapıyoruz. Bugüne kadar Buca ve  İzmir  genelinde 2000 konut

yaptık.Fokai Terasları çocukları ailelerin öncelikli tercihi olacaktır. Yeni Foça, İzmir merkeze oldukça yakın bir yer. Bu sebeple yaz-kış yaşanabilecek şekilde evleri tasarladık. Şuan için alt yapı ve yollarımız hazır durumda" dedi. Fokai Teraslan'nda yaşayacak olan insanların yaşam kalitelerinin artacağının vurgusunu yapan Keskinbalıkçı, "Yeni Foça ve İzmir arasında ulaşım sorunu yok. Projemizin Yeni Foça'ya değer katacağına inanıyorum. İnşaata geçtiğimiz yıl Eylül ayında başladık, bitirmek için de 2015'in Mart ayını hedef koyduk. Şu ana kadar konutların 3'te biri satıldı. 


Fokai Terasları, 15 dairelik 2 blok ve 24 teraslı 2 bloktan oluşan toplam 39 konutluk bir projedir. Genellikle ilgi gösterenlerin çoğunluğu İzmirli ve Manisalılar. Sitenin içerisinde yüzme havuzu, spor salonu, otopark, kafeterya, çocuk oyun parkı, 24 saat güvenlik ve merkezi sistem TV yayım bulunmaktadır" dedi. 


Fokai Terasları iletişim:


Web Adresi: www.cizgimmimarlik.com


Yeni Asır


Geri Dön