30 / 04 / 2024

Çizmeci Konsept!

Çizmeci Konsept!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Çizmeci Konsept

3 etaptan meydana gelen Çekmeköy Çizmeci Konsept Evlerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Çizmeci Konsept Evlerinde yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor...



Toplamda 6 blok halinde yükselen  Çizmeci Konsept  projesi 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. İstanbul Çekmeköy'de yaşama geçirilen Çizmeci Konsept Evlerinde konut satışları devam ediyor.


182 adet daireden meydana gelen Çekmeköy Çizmeci Konsept Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri sunuluyor. 3 etaptan oluşan Çizmeci Konsept projesinde banka kredisi kullanılabiliyor.


Çizmeci Grup imzası ile inşa edilen Çizmeci Konsept Çekmeköy'de yer alan dairelerin alanları 60 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor. Çekmeköy Çizmeci Konsept fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Çekmeköy Çizmeci Konsept Evlerinin içinde yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, 24 saat kameralı güvenlik, sosyal tesisler, mini futbol ve sauna gibi sosyal donatılarda mevcut durumda.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Çizmeci Konsept satış ofisi ile 0532 691 91 44 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Çizmeci Konsept adres bilgilerinin detayları şöyle:

 

Çekmeköy Çizmeci Konsept nerede?

Çizmeci Konsept Çekmeköy adres: Atabey Caddesi No: 6 Taşdelen Çekmeköy/İstanbul

 

Çizmeci Konsept ulaşım bilgileri:

Telefon:0532 691 91 44

Web: www.cizmecikonsept.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön